NU EXISTĂ BOALA STOMACULUI GOL – GEORGE SIREȚEANU #IGDLCC 140

Bine te-am regăsit la un nou podcast cu informații gratis despre lucruri care chiar contează! Astăzi vorbim cu George Sirețeanu, medic chirurg cu specialitatea bariatrie. Mai exact, micșorarea de stomac. Contrar ideilor preconcepute, vom vorbi astăzi mai mult despre ce poți să faci ca să nu te operezi. Vorbim despre diete, despre cât trebuie să mănânci și despre boala numită obezitate. Da, suprapoderalitatea sau obezitatea este o boală, mai ales atunci când te împiedică să îți duci viața ca un om normal, când îți limitează mult alimentele pe care le poți mânca, și are un efect negativ asupra organismului și a stării de bine.

Urmărește cu atenție acest podcast, și dacă te regăsești în pielea mea poate iei și tu măsuri ca să îți fie bine. Știi cum se spune, 40 este noul 30! Cam așa este, gândește-te că mai ai încă pe atât de trăit și viața ta începe cam pe acum. Ai suficientă experiență într-un anumit domeniu ca să poți face bani liniștit să trăiești bine, ai suficientă experiență de viață ca să faci lucrurile repede și bine, dar dacă corpul nu te mai ajută, nu poți realiza nimic din ceea ce dorești.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Stramosii nostri, dacii, mancau carne cruda. Obicei imprumutat de la neamurile stepei, carnea era fragezita sub sa. De aici ne vine pastrama. Desi cuvantul dacic s-a pierdut, am imprumutat altul din limba turca.
    In Dacia se folosea mazarea, lintea, bobul, ceapa si nelipsitul praz, morcovii si pastarnacul, ridichiile, seva de mesteacan. Foarte apreciate erau merele si mierea.
    Ei, celebra mamaliga, rodul culinar al poporului roman, cunoscuta in special de olteni si moldoveni pe timpul stapanirii turce, era folosita inainte de daci, dar facuta din faina de mei si orz, nu din porumb.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.