Elefantul și Călărețul – Cu Paul Olteanu #NEW #IGDLCC E087

M-am bucurat atât de mult de entuziasmul și de cât de bine a fost primit Paul Olteanu în IGDLCC LIVE data trecută încât am zis să avem o discuție față în față despre noi înșine. Paul este singurul om pe care îl știu în momentul de față care îmi poate pune la îndoială obiceiurile mele de relaxare și etica de lucru. Nu este un lucru rău, deloc, înseamnă că mai am încă multe de învățat despre mine și despre cum pot ajunge să mă cunosc mai bine.

Paul este un auto-didact foarte bun și te poate ajuta și pe tine să înțelegi de ce te comporți într-un anume fel în relația cu tine și cu cei din jur. Este important să te cunoști pe tine înainte de toate și apoi să vezi ce strategie să aplici ca să fii mai productiv, mai bun și mai eficient în ceea ce faci. De asemenea, este extrem de important să știi cum te simți într-un anumit moment pentru a avea o relație cât mai sănătoasă cu cei apropiați.

Acesta este un podcast pe care presimt că îl vei urmări mai mult decât o dată, de aceea, pentru ca lucrurile să fie mai simple găsești mai jos și varianta audio a acestuia. Vizionare sau audiție plăcută. PS: Ia notițe, vor fi utile pe viitor.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.