CURIOSITY 99 – iPhone SE3, Drone cu VR, NanoCamera, Tesla Cyberwhistle, Adidași pe NFT, VR-ul Rupe

Bine te-am regăsit la ultima ediție CURIOSITY din două cifre. Am ajuns la 99 de săptămâni de când facem acest podcast de știri din tehnologie, știință, spațiu, domeniul auto, presărat cu puțin crypto la final. Și continuăm în forță, nu ne oprim aici. Abia așteptăm episodul 100 și sper că și voi, nu de alta dar v-am pregătit ceva surprize.

Începem cu mema săptămânii, tipul care a avut ideea genială de a își suprinde părinții într-un mod inedit, și apoi trecem la subiectul cel mai fierbinte care e posibil să îți strice puțin cheful. E realitatea și ne confruntăm cu ea în fiecare zi. Da, știideja despre ce o să vorbim așa că mergi direct la minutul 20 unde încep știrile de tehnologie. Posibil să vedem un iPhone SE 3 în primăvara anului viitor, mai ales că Apple nu mai vinde atât de multe iPhone 13 în această perioadă. Televizoarele MicroLED se vor ieftini în curând, mai ales cele modulare de la Samsung, în timp ce Apple încă lucrează la acel încărcător wireless pentru trei dispozitive simultan.

Avem o discuție serioasă și amplă despre VR și despre viitorul acestuia, iar SpaceX va oferi acces mai ieftin la WiFi pentru avioanele comerciale. O să te poți uita la filme de pe Netflix chiar și în avion, fără să le mai downloadezi pe telefon. Inutil dacă mă întrebi pe mine dar fie.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.