CuriosITy 64 – Huawei Mate X2, Probleme la Tesla, Spotify Hi-Fi, Diablo 4, Bani noi în Crypto

Bine v-am regăsit la CuriosITy 64, o ediție cu mai multă tehnologie și puțin Crypto la final. Începem cu meme-urile săptămânii ca să ne mai distrăm puțin, și continuăm cu știrea anului, cel puțin până acum. În Taiwan e secetă, iar lipsa apei afectează fabricile care produc și cipurile pentru Tesla. Așadar Tesla pune pe pauză producția de automobile timp de câteva săptămâni. Mă întreb ce ne așteaptă în lunile care urmează.

Huawei va lansa în curând un nou telefon pliabil, mai exact Mate X2 care arată aproape la fel ca un Galaxy Fold 2, adică cu ecranul pe interior. Samsung va oferi patru ani de update-uri pentru aproape toate telefoanele lor iar Apple BacBook M1 are probleme cu un virus care momentan nu face mai nimic. 30.000 de laptop-uri au fost infectate până acum. Ah, și SSD-ul are ceva probleme pe M1, cică va rezista maximum doi ani de utilizare pentru că laptop-urile au prea puțină memorie RAM. Na poftim…

Sony urmează să lanseze o pereche nouă de căști WF-1000XM4, căști In-Ear cu Noise Cancelling. Când? Probabil în toamnă, atunci când sperăm să ajungem și noi la un târg de tehnolocie din Berlin. Spotify vine și el cu o soluție HiFi, un nou abonament pentru cei dispuși să plătească mai mult pentru o calitate mai bună a sunetului. Facebook revine în Australia, unde a avut ceva probleme cu guvernul pentru că refuză să plătească creatorii de conținut și site-urile de știri.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.