CuriosITy 51 – Unboxing iPhone 12 Mini, Moto Razr, Telefonul rulabil, Farmacia Amazon, Honor vândut

Încă un episod și ajungem la un an plin de CuriosITy. Nu știu dacă am rata vreo săptămână, sper că nu s-a întâmplat asta, și mă bucur că vă place din ce în ce mai mult această emisiune. Dovada este numărul de vizualizări pentru fiecare episod, care depășește câteodată și review-urile.

Începem ediția de astăzi prin a vă prezenta noutățile de la noi din studio, ce urmează să testăm și eventual 1-2 unboxing-uri. iPhone 12 Mini este din nou pe masa de review și apoi vine Moto Razr 5G, telefonul pliabil de la Motorola. Mai avem un OnePlus Nord N10 pe care îl pregătim pentru review, și multe alte dispozitive inteligente pe care le veți vedea în curând. Unul dintre ele sunt cele mai noi căști de la Bose, In-Ear, cu noise cancelling activ, care nu credeam că o să îmi placă atât de mult.

Vorbim apoi de telefoane rulabile, despre faptul că s-ar putea să nu mai existe Samsug Galaxy Note de acum încolo, și despre cum Huawei a vândut brandul Honor. Interesant, acum o să concureze direct cu el. Bine, l-a vândut tot statului Chinez, deci sunt cam în aceeași grădină în continuare.

Șeful Ericsson este împotriva interzicerii lui Huawei din domeniul rețelelor 5G în Suedia și are un punct de vedere mai mult decât interesant, iar CNN scrie despre cât de sigur este să călătorești cu avionul în această perioadă. Hai să începem!

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. referitor la fiscalizarea tranzactiilor cu cripto, logic ar fi sa se impoziteze diferenta pozitiva intre ce iese si ce intra in exchange, caz in care istoricul tranzactiilor din exchange este irelevant. nu credeti?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.