Curiosity 28 – Vloggeri și Influenceri, Noul PS5, Discriminare și roboți și desigur Crypto

CuriosITy de săptămâna aceasta este, la fel ca și până acum, plină de noutăți și dezbateri din mai multe domenii decât ne-am propus. Știm că am început cu auto și tehnologie însă trebuie să vorbim puțin și despre situația actuală economică, personală și despre cele câtea întâmplări nefericite ce au avut loc în online-ul românesc.

Situația în lume nu este roz deloc. Încă trăim în pandemie și va trebui să ne obișnuim și să ne adaptăm la acest nou stil de viață. Rasismul trebuie să dispară de pe fața planetei, și da, și noi românii avem așa ceva.

Ce se întâmplă în online nu rămâne în online pentru că acolo e de fapt toată lumea. Nu poți să spui orice și să nu existe repercursiuni și acesta este doar începutul.

Companiile aeriene nu o duc deloc bine, și nici măcar producătorii globali de haine, totul se orientează către online și vor fi multe job-uri care dispar, cel puțin temporar din retail, transporturi și multe alte domenii.

Pe de altă parte tehnologia o duce din ce în ce mai bine. Companiile de software, segmentul de crypto și chiar magazinele online vor crește într-un an cât alții în șapte. Jeff Bezos a devenit din nou cel mai bogat american în doar trei luni de pandemie și criză.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.