CURIOSITY 199 – Epidemie Nouă, Oneplus 12, Sony la Proces, Scandal OpenAI, Drone Război, EV Ieftine

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, emisiunea noastră preferată cu știri din toate domeniile de interes pentru noi cei pasionați de tehnologie, știință, inteligență artificială, crypto, și mașini.

Avem știri pentru toate gusturile și preferințele, de la noutăți despre Snoop Dogg la BMW i5 și iPhone 16, până la scandalul OpenAI care recent a fost pe buzele tuturor.

Am vorbit și despre noile modificări din codul rutier, despre Black Friday de pe Amazon și gadget-urile pe care le urmărim și noi și despre spam-ul de pe Google din ultima vreme. Apropo, indiferent ce ai citi pe internet, Tim Cook nu pleacă nicăieri, are planuri complexe despre succesiune. Ne povestește chiar Dua Lipa despre asta.

Nothing Phone era să o facă lată cu programul lor de iMessage pentru Android, avem noutăți despre Oneplus 12 și Honor 100, iar Meze lansează o nouă pereche de căști Hig-End, Empyrean 2.

Între timp, Sony Playstation intră într-un proces de 8 miliarde de dolari în UK, iar pe cealaltă parte inovează și aduce o nouă metodă de protecție pentru drepturile de autor ale fotografilor. Cryptografia e baza și aici.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.