CURIOSITY 197 – HATE MR BEAST, ȚEAPĂ CU CEAPĂ, BLACK FRIDAY 2023, RECLAME WHATSAPP, COD 3, GTA 6

Bună dimineața și bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, de data aceasta fericita purtătoare a unui număr prim. Astăzi vorbim despre Black Friday, ce ne-am cumpărat, pe ce stăm cu ochii și de ce nu credem că o mare parte din ofertele existente în magazine sunt reale. Știm cu toții discuțiile despre Black Friday și acum e momentul să le și demonstrăm.

Mr Beast este la foc continuu pentru că face bine în țările mai puțin dezvoltate și nimeni altul decât fostul și uitatul gigant Yahoo încearcă să îl denigreze în acest sens. Mai pe scurt își ia hate că aruncă cu bani în probleme reale.

Trăim în cel mai călduros an din istorie și probabil același lucru îl vom spune și anul viitor, instagram copiază Whatsapp iar Whatsapp copiază instagram. Nimic special aici, se întâmplă în fiecare zi. Waze aduce istoricul zonelor cu cele mai multe accidente, și va afișa asta în aplicație atunci când te apropii de ele, iar extensiile de Google Chrome devin din ce în ce mai periculoase și îți pot fura parolele.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.