CURIOSITY 131 – Musk Vinde BTC, Baterii Lichide, Șosete Smart, Căldura și Servere, Netflix -1 Mil

Bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată de știri din tehnologie, știință și spațiu, alături de cel mai pasionat coleg al nostru în materie de noutăți, Andrei Bala.

Avem multe știri astăzi, de la noul eveniment Samsung din luna August, la Disney Accelerator, baterii lichide care nu au riscul de foc și șosetele smart care îți detectează postura incorectă când stai în picioare. Apple a fost dat în judecată pentru tastaturile de tip butterfly, cele pentru care ai stat probabil în service acum câțiva ani, Google și Oracle și-au oprit serverele din cauza temperaturii ridicate la Londra și Netflix pierde 1 milion de subscriberi. Nu e chiar așa de rău pentru companie dar shareholderii nu sunt prea fericiți.

Continuăm cu vacanța elicopterului de pe Marte și cu planurile Chinei de a ajunge pe Neptun, cel puțin cu o sondă care să monitorizeze atmosfera. Facebook seamănă din ce în ce mai mult cu TikTok și cineva vinde un apartament în New York cu doar 250.000 dolari. Nu e mult, e chiar de vreo 10 ori mai puțin decât ce găsești în mod normal pe acolo.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.