CURIOSITY 115 – Căști cu purificare, Buletin pe Telefon, Robotul lui Musk, GPU Intel + Reduceri

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, podcast-ul nostru preferat de internet și tehnologie! Țin să menționez că Vlad Ilovan este ”colegul nostru de la Autotech” care s-a ocupat îndeaproape de documentarea acestui episod, precum și a celor din urmă! GB.RO este aproape gata și în curând veți putea cumpăra și tricoul cool pe care îl poartă George în acest episod, precum și multe alte gadget-uri și mai cool.

Începem știrile cu un La Mulți Ani călduros pentru Radu, și cu sponsorul nostru de astăzi, WAM.APP, singura platformă românească de jocuri online tip Play To Earn. Avem apoi un gadget care la prima vede pare o prostie, dar cred că totuși va avea succes, căștile cu purificare a aerului de la Dyson. Arizona implementează permisul de conducere direct pe telefonul mobil, iar cele mai cool mănuși haptice pentru VR costă nu mai puțin de 4000 de euro.

Elon Musk vrea un robot umanoi cu inteligență artificială, și cel mai probabil îl va avea în câțiva ani. Plăcile grafice se ieftinesc pe zi ce trece iar Intel lansează în sfârșit o placă grafică dedicată, momentan doar pentru laptop-uri. SpaceX oprește producția la capsula CrewDragon, iar telescopul din spațiu, Hubble, vede o rază de lumină de acum câteva miliarde de ani. Pluto are niște vulcani de gheață prea interesanți, și ne uităm fascinați la pietricica ce a trecut razant pe lângă Pământ și de data aceasta.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.