CuriosITy 01 – Despre 5G, Black Friday și Bitcoin

Acesta nu este un program de știri. Acesta nu este un podcast. Acesta este o discuție liberă cu mine și cu Marian despre știri sub forma unui podcast. CuriosITy e despre noi, un podcast în care dezbatem noutăți din lumea tehnologiei. E despre prezent și viitor și este scuza noastră să rămânem la zi cu știrile care ne schimbă viața.

O să aflați din această primă ediție a acestui podcast cum merge 5G în București, ce am cumpărat de Black Friday și de ce scade Bitcoin. Ne vedem în fiecare sâmbătă, de la ora 9.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Excelent podcast.
    Mi-a placut informatia furnizata si flow-ul dintre voi. Sunetul e clar dar parca e prea amplificat? E fain ca e energie din aia de emisiune matinala ce o sa se potriveasca foarte bine dimineata in drum spre munca.
    Nu uitati de Stitcher cand o sa il urcati pe app-urile de podcast…va rog.
    PS: Pentru youtube ar fi bun un content list sa putem da skip peste un subiect care poate nu ne atrage asa mult. Eu de ex. am sarit peste bucata cu bitcoin.

  2. Tovarasi,prima data cand americanii au tras un semnal de alarma cu huawei a fost in 2013(din ce stiu).E posibil ca huawei sa ,,asculte telefoanelle la nivel global,,.Sau blocarea comunicatiilor NATO -US si un atac nuclear nimicitor al fortelor sovieto -chineze.Nu-i rau.Buhnici,as vrea o ,,dezmintire ,,daca se poate.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.