​ @CryptoVineri 61 – Bitcoin tremură la 40k, Miami 2022, ATM de CRYPTO FURAT și StarbucksNFT

Începem această ediție, ca de fiecare dată cu același mesaj: NU investi decât banii pe care ești dispus să îi și pierzi! Ai văzut cât de mult poate fluctua toată piața de Crypto în mai puțin de o zi, și dacă nu stai geană cu ochii pe grafice riști să pierzi și jumătate din ce ai ”băgat” săptămâna trecută. Aici nu dăm sfaturi și ponturi despre ce să cumperi ci cum să te informezi și analizezi evenimentele externe care influențează domeniul Crypto și chiar și bursa.

Astăzi vorbim despre stagnarea.. pardon, involuția și nehotărârea Bitcoin-ului care oscilează în jurul valorii de 40.000 de ceva vreme. Nimeni nu știe exact ce se va întâmpla în următoarele luni și cine spune că știe, minte. Poate fără să își dea seama, ori are câteva zeci de mii de Bitcoini pe care se pregătește să îi retreagă, sau în cel mai bun caz să îi ”investească”.

În Miami se desfășoară cea mai mare conferință din acest domeniu, plină desigur de Bitcoin Maximaliști, vorbim puțin și despre ATM-ul de crypto furat din românia și despre NFT-urile de la Starbucks. Desigur, toate companiile mari pricepute la marketing profită și ele de valul NFT-urilor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.