​ @CryptoVineri 53 – METABONDING pe ELROND, Inflație RO, CryptoBOWL și Rusia îmbrățișează Bitcoin

Începem această ediție, ca de fiecare dată cu același mesaj: NU investi decât banii pe care ești dispus să îi și pierzi! Ai văzut cât de mult poate fluctua toată piața de Crypto în mai puțin de o zi, și dacă nu stai geană cu ochii pe grafice riști să pierzi și jumătate din ce ai ”băgat” săptămâna trecută. Aici nu dăm sfaturi și ponturi despre ce să cumperi ci cum să te informezi și analizezi evenimentele externe care influențează domeniul Crypto și chiar și bursa.

Avem probleme grave cu inflația, și dacă nu știai, banii tăi valorează mai puțin decât anul trecut. E momentul să te gândești puțin la ceea ce faci, mai ales dacă ai același salariu ca anul trecut și ca acum doi ani. Vorbesc serios, nu e de glumă, iar statisticile o spun negru pe alb.

Pe de altă parte, ”fenomenul de crypto” pe care noi îl numim de multă vreme o realitate este cel mai popular la SuperBowl iar reclamele sunt absolut geniale. Cred că cele mai bune de altfel. În plus, este atât de popular că și Rusia și-a schmbat perspectiva asupra Bitcoin-ului. Și-au dat seama că au și ei de câștigat, mai ales că 74% din banii din ransomware-ul global, o mare parte sub formă de crypto, ajung în Rusia.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.