Categorie: Slăbire

Ce faci dimineața pe la 7.30?

Probabil că te întorci de pe o parte pe alta când noi dăm jos kilogramele și ne distrăm. Așa eram și eu. Credeam că dacă mă scol mai devreme de ora nouă, voi fi toată ziua un zombi, când de fapt era exact pe dos. Înainte eram lent, acum sunt tonic și energizat până seara.

Mergi la spinning de două ori pe săptămână ca să te transformi. O oră de energie pură și muzică bună sub bagheta dirijorală a inegalabilului George Cristian Dumitru te va face să crezi că poți și că meriți să trăiești sănătos.

Pentru mine, acesta este antrenamentul perfect. După o oră simt cum bateriile s-au încărcat la 100% și pot înfrunta plin de energie ziua. Nu e glumă, pe bicicletă îmi vin multe idei și cheful să dau drumul la treabă. Dacă vei combina antrenamentul cu mese de bun simț și un somn de 7-8 ore pe noapte o să ajungi la forma pe care o dorești. Nu te amăgi cu promisiunea că vei fi în formă în 30 de zile cum spun unele reclame. După o viață în care ți-ai bătut joc de corp și de sănătate, trebuie să fii onest și să admiți că rezultatele serioase vin după cel puțin 6 luni, un an. După doi ani poți să ai pretenția să spui că mergi regulat la sală și ești cu adevărat în formă. Eu mai am încă un an și jumătate până acolo. După care poate alergăm la maraton…