Ce faci dimineața pe la 7.30?

Probabil că te întorci de pe o parte pe alta când noi dăm jos kilogramele și ne distrăm. Așa eram și eu. Credeam că dacă mă scol mai devreme de ora nouă, voi fi toată ziua un zombi, când de fapt era exact pe dos. Înainte eram lent, acum sunt tonic și energizat până seara.

Mergi la spinning de două ori pe săptămână ca să te transformi. O oră de energie pură și muzică bună sub bagheta dirijorală a inegalabilului George Cristian Dumitru te va face să crezi că poți și că meriți să trăiești sănătos.

Pentru mine, acesta este antrenamentul perfect. După o oră simt cum bateriile s-au încărcat la 100% și pot înfrunta plin de energie ziua. Nu e glumă, pe bicicletă îmi vin multe idei și cheful să dau drumul la treabă. Dacă vei combina antrenamentul cu mese de bun simț și un somn de 7-8 ore pe noapte o să ajungi la forma pe care o dorești. Nu te amăgi cu promisiunea că vei fi în formă în 30 de zile cum spun unele reclame. După o viață în care ți-ai bătut joc de corp și de sănătate, trebuie să fii onest și să admiți că rezultatele serioase vin după cel puțin 6 luni, un an. După doi ani poți să ai pretenția să spui că mergi regulat la sală și ești cu adevărat în formă. Eu mai am încă un an și jumătate până acolo. După care poate alergăm la maraton…

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Spinningul este cea mai bună metodă de a fi în formă toată ziua şi chiar îţi dă o energie pe care nu o primeşti de la nicio băutură energizantă. Deşi după prima şedinţă pleci de acolo crăcănat şi cu febră musculară cât să-ţi ajungă o lună, sportul ăsta merită orice sacrificiu :D

  2. Spinning se face în multe săli din Bucureşti. Întreabă în zona ta dacă au astfel de clase. Important este să fie aproape de casă. Nu am de gând să fac reclamă gratuită sălii unde merg eu, că plătesc un abonament lunar consistent. Deşi merită fiecare leu.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.