„Relațiile sunt cel mai important medicament” Dragoș Pătraru #IGDLCC E092

Bine te-am regăsit la un nou episod IGDLCC. Invitatul de astăzi este Dragoș Pătraru, un antreprenor hibrid care este acum atât pe TV cât și în digital. Nu mai activează în print, deși îi place foarte mult acel domeniu, și are un model de business foarte bun despre care vom discuta astăzi.

Cam aceasta este întrebarea de astăzi, cum supraviețuiești și cum excelezi ca jurnalist ”de provincie”, ca antreprenor, în 2021. Este un podcast ”greu”, va trebui să fii atent la ce spune Dragoș pentru că povestește din experiența lui, și la fel cum spune și experiența mea nu există un blo, site, podcast sau emisiune de succes fără multă muncă în spate. Nu există succes ”peste noapte” ci doar foarte multă muncă, idei bune și o echipă care să susțină acest concept.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Trebuia intrebat individul , de ce a incitat la absenteism la vot ,la alegerile recente adica un om inteligent ca Patraru nu are cum sa promoveze asfel de idei ………..

  2. Salut George! Bravooooo, nu credeam ca Patraru este un tip waaaaw, il vedeam inteligent dar, asa de special nu chiar !
    Pana la el no.1 era Paul Olteanu, dar a fost depasit!
    Multumesc pt invitatii speciali pe care ii aduce si asteptam sa ne surprinzi incontinuare ! SUCCES PE MAI DEPARTE !

  3. Mulțumesc mult pentru acest podcast. A fost ca o gura de aer proaspăt. As fi putut asculta și 6 ore fără oprire pentru ca nu aveam cum sa ma plictisesc am rezonat cu toate subiectele.

  4. Nu sint de acord cu ideea” cei din actualul guvern urasc pe cei saraci”, s ar putea spune si contrariul….cei saraci urasc pe cei bogati.Oricum pina nu lasam aceasta gindire bolnava,nu vom avansa in nici un fel.Cei care au fost saraci cindva, ramin cu niste complexe pe care nu le depasesc decit foarte greu,sau niciodata.
    Sa fiti iubiti!

  5. Va ascult cu mare interes si am de invatat,ce facem cu cei la care nu ajung acest tip de discutii si schimb de idei? Acolo este problema,fara educatie si acces la informatie….foarte greu.Va imbratisez

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.