CURIOSITY 98 – TikTok TV, WiFi 7, OnePlus 10 Pro, Războiul Spațiu, Model 3 Break, BF Jocuri, Poluare

Bine te-am regăsit la o nouă ediție CURIOSITY, plină de știri din internet și tehnologie. Avem multe subiecte astăzi și începem cu acel drept de reparație de marketing al lui Apple, unde nu poți să îl iei în serios pe Tim Cook când vorbește despre asta în interviuri, și chiar vă întrebăm unde mai găsești ateliere de reparații prin București și prin țară. Dacă știi ceva, lasă un link mai jos ca să îi promovăm.

OnePlus va lansa un nou model OnePlus 10 Pro, momentan doar în China și abia peste vreo patru luni va ajunge și la noi, și patentează un telefon pliabil cu nu mai puțin de trei laturi. WiFi 7 își va face apariția la CES 2022 și durerile cronice pot fi reduse cu ajutorul VR-ului. Interesantă discuție mai ales când știm cât de mult poți să pierzi noțiunea timpului atunci când te prinde un joc bun.

În spațiu lucrurile stau bine, deocamdată. NASA vrea să mute un asteroid de pe traiectoria sa, ca să nu cadă pe pământ desigur, iar telescopul Hubble ne oferă niște imagini senzaționale ale galaxiei. Metaverse-ul primește inteligență artificială iar în alt colț al lumii niște oameni deștepți inventează o nouă metodă de a genera electricitate din aer cald.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.