CuriosITy 70 – ADIO telefoane LG, Facebook HACK, Contrabandă cu GPU, Jocuri la reducere, Huawei Auto

Bine te-am regăsit la o nouă ediție de știri din tehnologie și domeniul auto. Săptămâna aceasta a fost interesantă, însă nimic nu poate să bată vestea că LG a închis definitiv divizia de telefoane mobile. Nu va mai produce nici un telefon de acum încolo, nici măcare cele care erau în dezvoltare. Au mai fost ceva discuții pe această temă acum câteva luni însă acum totul este oficial, din păcate.

În alte știri, am pus și noi mâna pe Huawei Mate X2, noul pliabil mai rezistent, mai bun, mai rapid și complet reconstruit. Arată bine. Sper că ți-am distras destul atenția de la faptul că Facebook a fost din nou hăckuit și peste 500 de milioane de conturi au fost expuse. Adrese de mail, numere de telefon, adrese private sunt acum vândute pe piața gri, și ar fi momentul să îți schimbi și tu parola.

Un exemplu pentru copii, tinerii și părinții care cred că nu poți avea o carieră în gaming este o fată din Statele Unite care la 29 de ani devine cel mai tânăr partener al celei mai mari echipe și business de e-sports. Will I Am lansează o mască cu Bluetooth și căști la doar 300 de dolari iar chinezii fac contrabandă cu plăci grafice de mining. Cu barca, pe întuneric, la fel cum se face cu drogurile.

Avem și jocuri la reducere, atât pentru PlayStation 5 cât și pentru PC și Huawei se pregătește să lanseze o mașină electrică. Lumea a luat-o razna, mă duc să dorm.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.