CuriosITy 58 – 150 de laptop-uri, Dacia Bigster, MBUX, Trump din nou, Probleme Tesla, Cyberpunk 2077

Bine te-am regăsit la a doua ediție intercontinentală a CuriosITy, eu din Thailanda și Marian din România. Vorbim astăzi cele mai noi lansări și avem multe gadget-uri pe listă de la CES 2021, mai multe ca niciodată având în vedere că ediția de anul acesta a fost doar online.

AMD vine cu procesoare pentru 150 de modele de laptop-uri, Nvidia lansează și ei plăci grafice noi mai ales pentru aceste laptop-uri, Samsung vine cu o nouă serie de Galaxy S21, și ASUS aduce cel mai subțire și mai mic laptop de gaming pe care îl avem chiar în studio. Mi se descarcă bateria de la laptop și îl încarc de la o baterie externă, trecem în revistă gadget-urile entru casă de la CES 2021, vorbim despre noua Dacia Bigster despre care nu știm când va fi lansată și tragem un semnal de alarmă contra trend-urilor tâmpite de pe TikTok.

Trump a reușit să fie banat de pe aproape orice platformă mare de social media iar vocea lui nu se mai face auzită aproape deloc pe internet, WhatsApp a trebuit să vină cu explicații pentru ultimul update, Fitbit este oficial acum parte a lui Google iar Boeing și Tesla au probleme serioase de garanție și post garanție.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.