CuriosITy 35 – Disputa Bill Gates și Elon Musk, Astronauții se întorc acasă, corporațiile la proces

Bine v-am regăsit la o nouă ediție spumoasă de CuriosITy cu mai multe subiecte decât ne așteptam. Primul subiect pe desfășurătorul nostru este desigur Covid… Poartă mască și ferește-te de oameni, te rugăm! Apoi discutăm despre efectele economice dezastruoase ale acestei pandemii și despre faptul că cei care stau mult pe social media, Facebook și Twitter mai ales, sunt cei mai expuși la fenomenele conspiraționiste.

Amazon, Facebook, Google și Apple au mari probleme cu Statele Unite, iar între timp veniturile lor cresc substanțial într-o perioadă în care se produce și se vinde efectiv mai puțin. Cum se întâmplă acest lucru?

În altă ordine de idei, astonauții Bob și Doug se întorc de pe stația spațială unde au petrecut două luni iar NASA trimite un nou roboțel pe marte. LG lansează un televizor cu microLED iar Huawei ajunge cel mai mare producător de telefoane din lume. Nu știm dacă cifrele sunt reprezentative pentru că a vândut mai mult în Asia decât în restul lumii însă asta este realitatea.

Ah, și Bill Gates îi spune lui Elon Musk să tacă pe Twitter, acolo unde are loc toată drama internațională desigur.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.