CURIOSITY 132 – Viruși din fabrică, AI-ul pentru dentiști, Documentar VR, Orașul Viitorului, Galaxii

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, emisiunea noastră preferată de știri din internet și tehnologie. Schimbăm puțin structura emisiunii și aducem în prim plan mult mai multe informații utile, ponturi de tehnologie, site-uri de care nu știai și care s-ar putea să îți fie de folos și chiar recomandări de filme bune pe care le-am văzut sau revăzut în ultima vreme.
Nu în ultimul rând, avem și ponturi despre reduceri la jocuri și chiar ceva explicații legate de ultimele jocuri pe care le-am jucat în ultima vreme.
Apoi, hai să facem lucrurile mai personale, și să mai discutăm și despre știri de la noi din țară, și chiar despre lucruri care contează cu adevărat.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Gata, te-ai ascuns? Stau pe tusa o luna pana uita lumea si dupaia revin :) . S-o pus haterii pe tine. Eu zic sa te apuci iara de treaba si sa iti mai ceri scuze in doua filmari si sa continui. Ii mai bine decat sa stai ascuns. Lasa-i pe Radu si Andrei ca numa dislikeuri le dau. Si ala de la Cripto, vai antipatic ii! Nu-ti plac haterii, dar tu esti unul dintre ei.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.