LIVE #CRYPTOVINERI – ETH 2.0, Monede naționale digitale

 

Bine ai venit la #CryptoVineri, serialul tău preferat despre crypto care apare în fiecare luni. Astăzi îl am alături de mine pe partenerul meu de blockchain, Andrei Brătucu. Știi deja că urmează o discuție intensă despre ce noutăți mai sunt în acest domeniu.

Știrile de astăzi încep cu ETH 2.0 care funcționează de puțină vreme și așteaptă numărul de validatori necesari ca lanțul de blockchain să fie lansat oficial. Așadar, apar primele schimbări majore la Ethereum și ne uităm un pic și peste tranzacțiile de până acum.

Al doilea subiect de pe ordinea de zi sunt CBDC-urile sau Central Bank Digital Currency. Avem declarații din mai multe țări care promit lansarea de monede digitale, majoritatea sub formă de token-uri, pentru a elimina cât mai repede banii gheață. Când se va întâmmpla acest lucru? Realist vorbind, o să dureze ceva, cel puțin până când vedem tokenizarea la scară largă.

Primii utilizatori vor fi clar băncile care vor realiza cât de rapid și fără riscuri se pot face aceste tranzacții. Asta dacă nu au de ascuns ceva.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.