Cel mai deștept și sexy gadget ce iubește laptele – Nespresso Barista – [UNBOXING & REVIEW]

De ceva vreme am prins o pasiune pentru cafeaua bună, în special Espresso-ul. Mă topesc după un Espresso făcut ca la carte însă recunosc că nu mi-am făcut timp să îmi perfecționez talentul învățat de a face o cafea ca la carte. Sau așa cum ar trebui făcută ca să te lingi pe buze de fiecare dată. Tocmai de asta mă dau în vânt după tehnologie și știți deja că sunt un fan Nespresso. Cafeaua are același gust foarte bun de fiecare dată și eu trebuie să apăs doar pe un buton. În plus la partea cu încălzitul laptelui recunosc că am uitat cum se face direct pe foc, tocmai pentru că există gadget-uri deștepte precum Aeroccino.

Nespresso Barista însă este ”tatăl lor”. În primul rând se conectează la telefon și îi pot trimite de acolo direct rețetele pe care apoi le văd pe ecranu LCD din puncte, aflat sub carcasa metalică a aparatului. Da, este primul lucru care îți va atrage atenția atunci când îl aprinzi. Ce este însă special cu acest Barista e faptul că știe să ”agite” până și gheața atât de tare încât o scoate sub formă de spumă. Desigur, dacă o amesteci cu un espresso.

Sau poate ești amator de ciocolată caldă și știi că cea mai bună variantă de a o obține este să topești ciocolata. Ei bine, cu acest gadget exact asta poți să faci. Pui bucățelele de ciocolată direct în el, le încălzește și le amețește atât de tare încât rezultatul este unul perfect lichid și absolut delicios. Nu mă crezi? Dar te rog, te conving în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

  1. Salut George! Ai putea sa faci un review la Krups Barista EA907D31 (acesta este un gadget destept) si sa faci comparatie intre cafele. Intr-adevar e diferenta foarte mare de pret intre Krups si Nespresso dar merita. Nu mi se pare ca Nespresso merita acei bani pentru ce ofera!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.