Ce am învățat de la Zaiafet #IGDLCC E006 #podcast

Episodul 6 al IGDLLC este mai special. I-am răpit puțin din timpul prețios al lui Zaiafet și l-am chemat la noi la studio pentru a îl trage de limbă despre el, despre activitățile sale extracuriculare dar să vorbim în special despre online. Locul acela unde se adună toți ciudații și gamerii, în opinia celor mai bătrâni, care de altfel folosesc cu succes Facebook și alte platforme de socializare. Și sunt chiar buni la asta.

L-am ochit de mai multă vreme pe Zaiafet, mai ales prin modul lui foarte isteț de a pune pe video ce citește în mod constant din cărți. Este un foarte bun povestitor modern. Impresiile sale despre o carte citită nu rămân doar în cercul său de prieteni ci reușește să îi încânte și pe cei care nu au timp să citească. L-am întrebat despre viața personală, despre cea profesională și despre pasiunile lui. Și am descoperit multe ”lucruri” interesante despre ce a fost, cine este acum și ce vrea să devină în viitor.

Vă invit la un nou episod de podcast video și audio, cum preferați voi, cum vă este mai la îndemână. Dacă ai un iPhone, spune-i lui Siri: „Hey Siri, play Buhnici podcast!”

Apropo, v-ați dat seama cu toții de la ce vine IGDLCC?

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.