Cât mai crește Bitcoin? cu Răzvan Munteanu – CryptoVineri (în fiecare luni)

Serios, cât mai crește? Un Bitcoin a atins deja pragul de 33000 de dolari la începutul acestui an. La momentul la care înregistram noi acest episod era sub 30K, acum este cu mult peste.

Răspunsul este destul de simplu, și la fel ca anul trecut sau acum doi ani, Bitcoin și toată industria crypto este abia la început, chiar dacă au trecut mai bine de zece ani de la apariția primului blockchain. Abia acum au început să audă de Bitcoin marile fonduri de investiții, și fii sigur că vor mai sta deoparte o bună bucată de vreme. Cum spune și Răzvan Munteanu, un entuziast mult mai activ ca mine în acest domeniu, Bitcoin are o valoare de piață de doar 500 de miliarde de dolari. Mai are până ajunge din urmă cele zece mii de miliarde din aur. Da, Bitcoin este Aur 2.0, însă mai are mult până va fi clasificat de toată lumea așa.

Te invit la o discuție cu un pasionat bine informat despre piața de Crypto, Răzvan Munteanu. La fel ca la podcast, aflăm împreună de la oameni mai deștepți ca noi, informații gratis despre lucruri care costă.

Apropo, chiar dacă suntem noi entuziaști și poți citi asta pe fețele noastre, NU investi decât banii pe care ești dispus să îi pierzi!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.