Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Nespresso Creatista Plus

Primul lucru la care m-am gândit când l-am văzut a fost: vai cât de frumos este! Îl vreau. Nu are aplicație pentru smartphone, dar nu mă interesează asta. Aduce mai mult cu espressoarele clasice, manuale, și face o treabă cel puțin la fel de bună. În primul rând pentru că nu stăpânesc prea bine arta de preparare al unui espresso și apoi pentru că îmi va permite să experimentez cu formele și desenele în capucinno. Aici excelează cel mai mult. Faptul că are un dispozitiv pentru spumarea laptelui inclus, care permite și câteva setări de bază pentru diferite texturi ale laptelui mă încântă cel mai mult.

Băutorii de espresso, espressomanii mai exact, știu că atât prepararea cafelei cât și spumarea laptelui necesită o experiență în domeniu. Sper să am și eu timp suficient să mă joc cu el.

Aparatul funcționează tot cu capsule, iar pentru un latte sau un capucinno bun îți recomand o cafea ceva mai tare. Așa iese mai aromat și se combină mai frumos ingredientele. S-ar putea să îl vezi și în diverse cafenele însă nu este gândit pentru uzul intens, acolo vei găsi cel mai probabil modele precum Aguila, tot de la Nespresso. Acesta este pentru o familie de 3-4 persoane sau pentru un birou de dimensiuni mici.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.