UNBOXING & REVIEW – Nespresso Creatista Plus

Primul lucru la care m-am gândit când l-am văzut a fost: vai cât de frumos este! Îl vreau. Nu are aplicație pentru smartphone, dar nu mă interesează asta. Aduce mai mult cu espressoarele clasice, manuale, și face o treabă cel puțin la fel de bună. În primul rând pentru că nu stăpânesc prea bine arta de preparare al unui espresso și apoi pentru că îmi va permite să experimentez cu formele și desenele în capucinno. Aici excelează cel mai mult. Faptul că are un dispozitiv pentru spumarea laptelui inclus, care permite și câteva setări de bază pentru diferite texturi ale laptelui mă încântă cel mai mult.

Băutorii de espresso, espressomanii mai exact, știu că atât prepararea cafelei cât și spumarea laptelui necesită o experiență în domeniu. Sper să am și eu timp suficient să mă joc cu el.

Aparatul funcționează tot cu capsule, iar pentru un latte sau un capucinno bun îți recomand o cafea ceva mai tare. Așa iese mai aromat și se combină mai frumos ingredientele. S-ar putea să îl vezi și în diverse cafenele însă nu este gândit pentru uzul intens, acolo vei găsi cel mai probabil modele precum Aguila, tot de la Nespresso. Acesta este pentru o familie de 3-4 persoane sau pentru un birou de dimensiuni mici.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

 1. Foarte elegant, foarte frumos, inteligent. Din ce am vazut, cam scump…dar probabil isi merita banii. Nu stiu, n-am incercat cafeau facut de acest aparat :)))))) Oricum, o mica intrebare: la HUAWEI mate 10 lite va aparea un review? Mult succes in continuare, faceti o treaba grozava!

 2. Eu un pas inainte pentru nespresso, dar e departe, foarte departe chiar si de un espressor automat care se poate gasi la un pret comparabil. Nu mai vorbim de un espressor clasic.
  Daca era la un pret comparabil cu Beanz era de luat in calcul pentru convenineta, in masura in care nu te intereseaza foarte mult calitatea cafelei baute.

 3. Salutare baieti!
  Avand in vedere ca si eu si mai multa lume am cumparat un aparat asemanator de la Nespresso, ca urmare a recomandarii, astept cu nerabdare un GIVEAWAY cu, capsule de cafea. Cred ca e o idee buna pentru urmatorul target de abonati :-))
  Chiar si de la departare vreau sa va spun ca va urmaresc si va respect pe toti cei din Cavaleria.
  Tschuß!

 4. Salut , în primul rând la mine se vede ok nu fragmentează deloc. Acum revenind la cafele care cafea ti se pare mai bună cea de la nesspreso sau cea de la Beanz căci bănuiesc că te-a servit Radu .Te intreb pentru ca nesspreso am băut dar nu am avut ocazia să de gust Beanz. Sărbători fericite !

 5. Nespresso Creatista Plus…
  Este din pacate o noutate plina de chimicale/e-uri absolut toxice pe temen lung.
  Daca va place este problema vostra, dar…
  Daca faci PROMO in stil mare ca voi, ar trebui sa ai un pic de discernamant, nu crezi George ? Cutiutele alea contin orice numai cafea naturala nu!!! In rest numai de bine! (in continuare un fan al tau)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.