Samsung Galaxy Z Fold 2 – Unboxing & Prim Contact

Galaxy Z Fold 2 este a doua versiune a telefonului pliabil de la Samsung. Am putea spune a treia dacă luăm în calcul prima generație care a avut probleme după câteva zile la primele unboxing-uri. Nu suntem răi, ci realiști. Este un produs încă nou și e normal să aibă ceva probleme. Ultima variantă însă, Z Fold 2, pe lângă faptul că e și o idee mai ieftin la doar 2000 de Euro a reparat aproape tot ce nu era în regulă.

Ecranul de pe față este imens, 6.23 inci și se apropie extrem de mult de marginile telefonului. Ecranul principal la 7.6 inci concurează cu o tabletă și nu mai are nici un fel de notch, doar o cameră discretă în colțul din dreapta sus. În plus, suportă și 120 Hz, la fel ca Note 20 Ultra de unde a luat și noile camere foto cât și design-ul.

Este mult mai bine construit, mult mai premium, mai închegat, și nu îți mai dă senzația de fragilitate. Nici atunci când îl închizi și îl deschizi, chiar și cu mâinile murdare, lucru pe care nu ți-l recomand. Este totuși un telefon flexibil de 200 de Euro și nu un Nokia 3310.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.