(P) VIDEO – Autobelucci un garaj ieftin și bun

Lui Laurențiu îi place Monica Belucci și mașinile. Așa că și-a făcut un atelier cu numele Autobelucci. Logic, nu? Îl cunosc de pe vremea când cârpea mașinile în garajul din spatele blocului și reușea ce nu puteau multe service-uri cu firmă. Am ajuns la el prin recomandare și de atunci l-am recomandat multor prieteni. Acum a venit rândul meu să îi recomand altor prieteni. Vi-l recomand dacă sunteți în căutarea unui service cu prețuri bune și prestații decente. Bilă albă că și-a făcut clip video pentru service.

Dacă sunați sau mergeți la ei, spuneți că veniți de pe blogul meu și primiți o reducere de 5%. Apoi reveniți și spuneți cum s-au comportat.

Am mai aflat că au 8 mașini de schimb gratis pentru cei care își lasă mașinile la reparat.

Reclama gratis presupune și critică, așa că haideți!

Ultimele articole

Articole recomandate

48 Comments

  1. Sunt posesorul unui golf 4 ,1.4 din 2003.problema este următoarea:cand pornesc Masina turometrul sta sub 2000 rot dar nu mereu.câteodată urca pe la 2300 si după scade până la 750 cea ce e normal.alta problema când plec cu mașina până se încălzește intra bine în viteze,după ce s_a încălzit intra mai greu”înfundat”,iar a treia problema n u prea trage..chiar dacă are motor mic.. Am mai mers cu alte mașini de 1.4 si trag mai bine..care este cauza?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.