KEF MUO – Cea mai bună boxă portabilă? [REVIEW]

Cred că există o mică doză de subiectivism în acest review dar să știți că sunt la fel de imparțial cu toate boxele pe care le testez. La KEF Muo m-a atras în primul rând simplitatea construcției șia funcțiilor. Are Bluetooh 4.0 cu aptx, NFC pentru conectare, un buton de pornire și două pentru volum, un conector de jack și o mufă microUSB. Atât. E nevoie de mai mult pentru o boxă wireless? Ai nevoie de super aplicații de telefon sau de conectivitate cu 100 de boxe identice? Să fim serioși, cine își cumpără mai mult de două boxe de același fel?

Cam aceasta este și ideea celor de la KEF, poți conecta maximum două între ele pentru un sunet stereo și atât. Iar la capitolul sunet nu am absolut nimic de comentat. Se aude curat, perfct curat, atât bass-ul cât și vocea și mai ales înaltele. KEF are o tehnologie proprie pentru difuzoarele sale numită Uni-Q care reușește să aducă sunetul la o calitate ireproșabilă. Pe cele mari de exemplu, care au un preț de doar 10000 de lei, și sunt cât două boxe normale de raft, vei auzi un concert de parcă ai fi în auditorium, acolo la picioarele formației.

Cea mică reușește să reproducă niște frecvențe care depășesc cu brio și sunetul lui Bose SoundLink Mini II pe care o consideram etalon. Până acum. PS: O găsești aici!

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Eu am achiziționat de curând Denon Envaya DSB-200. Este o opțiune bună în aceeași plajă de preț. Are bass puternic și înalte curate, chiar și la maxim. Pe de altă parte, mă atrage mult boxa asta, e proffy. All the best!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.