Zboruri ieftine cu avioanele prezidenţiale

romaviaRâdem,  glumim, dar avioanele zboară pe bani. Aşa că Romavia, compania care efectuează zboruri pentru înalţii demnitari din stat se re-orientează şi către zona comercială publică. Şi nu de ieri de azi. Aşa se face că aţi putea zbura cu acelaşi avion cu care preşedintele sau premierul pleacă în delegaţii oficiale… la zboruri promoţionale. Unde mai pui că Romavia foloseşte numai serviciile piloţilor înalt calificaţi, ieşiţi la pensie din aviaţia militară, unii dintre ei legende vii. Profitaţi de preţurile promoţionale până pe 20 ianuarie. Dacă se aplică ordonanţa care trimite acasă pensionarii reangajaţi, Romavia nu va mai avea nici un echipaj complet. Aruncaţi totuşi o privire pe ofertele cu adevărat bune pe www.romavia.ro .

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

3 Comments

  1. m-am uitat pe site la destinatiile in italia, cel mai ieftin e 99 euro daca rezervi din timp si prinzi promo. pacat ca n-au si mai in nord gen venezia, treviso, sau verona.

    foarte util, multumesc.

  2. si apropo de experienta pilotilor la romavia

    ASTRA a platit o dauna de 4,2 mil. USD pentru o aeronava ROMAVIA

    ASTRA, liderul pietei de asigurari de aviatie din Romania a platit in decembrie 2008 4,2 mil. USD pentru dauna totala produsa aeronavei ROMAVIA, avariata in luna aprilie a anului trecut, suma fiind acoperita integral de reasigurare.

    Pe 22 aprilie 2008, aeronava, care efectua un zbor intern pentru compania CARPATAIR, a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul Otopeni.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.