WMC 2012, congresul mondial al mobilelor, ziua 1

Prima zi de WMC 2012 a stors deja din sânge toată energia. O zi lungă și plină de evenimente, lansări, experiențe. Cel mai mult m-a bucurat lansarea Ford B-Max la care am participat printre puținele televiziuni din lume și singura din România. Mașina mi-a plăcut mult pentru că e frumoasă, bine dotată și plină de tehnologii. Mi-e teamă însă că va fi tot o prezență exotică pe drumurile românești din cauza prețului și clasei care nu atrage (din păcate) tradițional publicul român.

Duminică seara am asistat la lansarea HTC one, o gamă de telefoane foarte cool și foarte smart. Am crezut că am văzut și cea mai bună cameră foto de pe un smartphone acolo până azi când am ajuns la Nokia pentru PureView.

În rest, ”distracție” la cozi uriașe pentru un taxi așa că mai mergem și câte 2,3 km către cazare după cei 20 de peste zi prin standuri cu rucsacii grei în spinare.

Uit de oboseală la masă. Paella, antricot, patatas bravas, pastisseria, espresso buuuun, un pahar de vin roșu. O galerie maaaare de poze în continuare.

Notă: Caricatura este cu mine și e făcută cu un S-Pen pe Samsung Galaxy Note.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Salut George,

    Poti sa ne spui cum se numesc aplicatiile de augmented reality prezentate in stirea de pe tv, si daca sunt disponibile spre descarcare in Appstore / Android Market?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.