What’s in my bag? – Da, ce am în rucsac, ai citit bine

Sincer să fiu, nu știu cum m-a convis Radu să fac clipul acesta. Acum parcă regret puțin, e puțin personal. Nici măcar eu nu știu ce se află în rucsacul meu de zi cu zi dacă mă întrebi cândva săptămâna viitoare. Măcar am făcut puțină curățenie.

Mă așteptam să găsesc ceva ”viu” de când nu l-am mai întors cu fundul în sus dar nu a fost să fie. Apropo de rucsac, țin foarte mult la el. L-am luat acum șase ani și îl folosesc zi de zi de atunci. M-a însoțit pe patru continente diferite, și a văzut probabil toate tipurile de avioane, benzi de securitate, portbagaje de mașini și podele de case, apartamente, studiouri. Nu îl menajez deloc, ba chiar îl țin în spate și atunci când merg pe scuter și am încredere că îmi va proteja gadget-urile. Pe toate, și nu sunt puține.

Așadar, mesajul cu care vreau să rămâneți este că mai bine îți alegi un rucsac puțin mai scump decât să schimbi mai multe pe parcursul a șase ani. Radu a schimbat vreo patru și cred că va alege și el în curând un model similar cu al meu.

Așadar, am preluat leapșa, și o dau mai departe. Vreau să văd ce aveți voi în rucsac. Filmează-te cu ce ai la îndemână, telefonnul e suficient pentru asta, și lasă-mi link-ul în comentarii sau pe YouTube. Cele mai bune sau mai amuzante clipuri vor intra la mine pe canal, și da, îți vom promova și canalul tău de YouTube cu ocazia asta. Dacă vrei. Dacă nu vrei, doar spune.

Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

33 Comments

  1. Oare ce se întâmplă căci de o vreme sunetul este nesincronizat cu videoul. Îi o întârziere nu foarte mare dar sesizabilă si este puțin enervantă :)) si nu doar la acest video am observat

  2. Salut George ,

    Imi poti spune te rog frumos cum se numesc castile in ear si suportul acela cu ventuza si magnet pentru telefon?

    Mersi frumos,
    Radu

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.