VIDEO – LG Smart TV 2014 înseamnă de acum WebOS. Prezentare completă.

Ca să mă convingă, un SmartTV trebuie să fie cel puțin la fel de interesant ca un telefon sau tabletă dar orientat pe consumul de conținut. Adică să am la un buton distanță Youtube, pozele și filmările de pe telefonul meu, filme HD la discreție și cele mai tari seriale de pe planetă.

LG WebOS

Iar atunci când televizorul vine cu sistem de operare de pe mobil sună deja interesant. WebOS a fost printre primele sisteme de operare curate ca design. I-a lipsit însă marketingul așa că s-a reîncarnat într-un televizor sexy cu Cloud, Wi-Di, Miracast, TimeMachine. Și nu arată rău deloc.

E ușor să navighezi prin meniu, e simplu, totul e bazat pe carduri sau aplicații și televizorul știe multitasking. Mi-a plăcut că poți să-ți înregistrezi emisiunile și poți să derulezi o fază ratată la televizor, gen cele 3 goluri date de Germania în 3 minute.

Calitatea imaginii este impecabilă, indiferent de diagonală. Dar, ca să obții o imagine pe gustul tău, va trebui să te joci un pic prin setări. Eu l-am reglat perfect pentru Far Cry 3. Nu vrei să știi ce sperietură am tras când m-au alergat mistreții prin pădurea de pe insulă.

Ai mai jos patru clipuri cu descrierea detaliată a televizorului, meniul, conectică și noul WebOS. Enjoy!

Aștept părerile tale despre noul WebOS, LG 55LB67.

Ultimele articole

Articole recomandate

154 Comments

  1. Salut George si stimați cititori,

    Am nevoie de un sfat si de putin ajutor, m-am mutat de curând intr-un cartier nou si momentan in zona nu a ajuns nici un provider de internet si televiziune prin cablu, deci urmează sa imi achiziționez un router wi-fi de la un operator mobil(orange, Vodafone), tot in următoarea săptămana vreau sa cumpăr un smart TV, voi putea conecta smart tv-ul la router prin wi-fi si sa Vizionez programe online? Eu am si abonament la orange si am vazut ca au in oferta o opțiune orange tv go, ma gândesc sa ma loghez pe smart tv cu contul orange si sa Vizionez acolo posturile. Crezi ca e o idee buna? imi trebuie o anumită viteza de internet pentru a viziona online posturile pe smart tv? Mulțumesc frumos si multă bafta in continuare!

  2. George, n-am avut răbdare să urmăresc toate video-urile cu acest smart tv de la LG și aș avea o singură întrebare: ai testat vreun smart tv cu opțiunea comenzilor prin gesturi? dacă da dă-mi te rog link-ul. am văzut pare-mi-se modul cum faci comenzi vocale la smart tv dar tare aș vrea să văd cum faci comenzile cu mâna gesticulând.

  3. Salut am si eu o problema …. am incercat ceva zile sa stau si sa ii gasesc un browser sa navigez pe internet n-am idee unde pot sa gasesc internet explorere sau firexoru ….. multumesc am modelu lg smart tv LH570U

  4. Buna ziua am un LG si îmi iese din orice aplicatie care vreau sa o deschis inclusiv aplicația manualului de utilizare a televizorului.nu îmi deschide setări.nimic

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.