Vrei SMART-TV ÎN 2022? – CE ALEGI?

Televizorul este probabil cel mai important și mai folosit ecran din casă. Este și cel mai mare, și de ceva vreme îți vine mai ușor să te conectezi la el prin Chromecast, Mirroring, Bluetooth, WiFi Direct, aplicația dedicată a producătorului. Este de asemenea și cel mai luminos și cu cele mai bune culori. Bine, motivul principal rămâne dimensiunea, mai ales când cel mai mic este de 55 de inci și cel mai mare se aprope vertiginos în 2022 de 100 de inci.

Seria de televizoare de anul acesta este impresionantă, și deși le-am văzut mai mult pe întuneric la CES 2022, am avut ocazia să le admir îndeaproape la noi în țară. Avem patru modele importante, Neo QLED-ul 8K cu dimensiuni până la 85 de inci și un panou incredibil de subțire și de bine iluminat. Neo QLED-ul 4K cu un panou la fel de bun, ba chiar și mai rapid pe anumite variante de diagonală, 144 Hz pentru pasionații de jocuri pe consolă și PC. Apropo, pe acesta îl recomand pentru cei mai entuziaști dintre noi.

Avem însă și modele puțin atipice dar la fel de spectaculoase. The Frame și The Serif au un design cu totul aparte, și frumusețea stă în ecranele mate pe care o imagine u un tablou pare atât de reală încât o să vrei să îl atingi. Acestea mi-au atras cel mai mult atenția și dacă urmărești clipul de mai jos vei afla și de ce.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.