Vreau să plătesc oriunde cu cardul! [UNBOXING & REVIEW]

La frizer, la piață, la chioșcul de la colțul străzii, la masaj, la spălătorie, chiar și la florăriile din fiecare intersecție. Încă nu știu dacă acestea sunt legale sau nu, nu contează, aș vrea să pot cumpăra la orice oră și oriunde cu cardul. M-am dezobișnuit de a ține cash în portofel și chiar nu mai vreau. Știu, trăim într-o țară civilizată și riscurile să îți fure cineva portofelul sunt destul de mici. Mai degrabă îl pierzi, iar atunci poți bloca rapid cardul și gata.

De aceea, astăzi îți voi prezenta o soluție de POS pe care o poate folosi oricine vinde ceva și vrea să o facă legal. Mai ales pentru cei care lucrează cu servicii. Organizatori de nunți, tâmplari, dulgheri, instalatori, oricine are un business respectabil poate încasa cu cardul fără să plătească comisioane mari băncilor. Sunt mulțe business-uri mai mici, care nu au un număr mare de tranzacții sau pur și simplu valoarea tranzacțiilor lor nu justifică un contract pentru un POS clasic.

myPOS își tratează clienții egal cu un comision de 1.75%, dar, și aici există o steluță. Îți recomand să citești foarte bine lista de comisioane myPOS pe care am atașasat-o aici. Eu îți arăt și îți spun cum funcționează, mai departe tu iei decizia dacă este o soluție bună pentru tine. Am testat-o și funcționează, chiar cu un cont de demo. E foarte rapidă, poți să dai și chitanță pe hârtie dacă e nevoie, sau o poți trimite pe mail ori ca SMS.

Ambele dispozitive sunt portabile și acceptă toate tipurile de carduri, magnetic, cu cip sau contactless. Mai mult, îți poți crea pe contul de firmă până la 10 carduri pe care le pot folosi angajații pentru plăți sau retrageri, și astfel îți păstrezi banii într-un singur loc. Acest ultim lucru nu îl recomand din principiu, nu este bine ”să îți ții toate ouăle într-un singur coș”, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. E interesanta ideea, și folositoare și în domeniul meu, dar problema e ca sunt putini cei care folosesc plata cu cardul, deși mai toate firmele au făcut card la angajați majoritatea cum le întra bani în cont cum dau buzna la bancomate sa îi retragă și se formează niște cozi de te speri , e foarte bine venit acest review.
  Sărbători fericite!

 2. Salutare!
  Din ce am înțeles eu , acesta este un sistem pos care nu trece prin bănci. Accepta carduri de la orice bancă dar nu intră banii în băncile de la noi.
  Deci???se poate folosi și de cei care lucrează la negru????
  Daca îl folosesc pentru firma mea(firma de instalații, mică, cu puține plati prin bancă) cum rezolv problema fiscalizării? Adică…ce trimit contabilei că dovada de încasare? Chitanța electronică? Anaf-ul recunoaște și acceptă astfel de chitanțe? Sunt interesat pentru că am mulți clienți care vor să îmi plătească prin bancă cu cardul lor în valută. De obicei ii trimit la banca sa scoată banii și să ii schimbe în lei cât scriu eu factura. Este destul de neplăcut pentru client. La majoritatea nu le vine să creadă că nu îi pot taxa în valută și renunță la făcută numai sa încaseze in euro ,cash. Pur și simplu sunt obligat să lucrez la negru. După ce a scos din banca câteva sute de euro(după stat la cozi) clientul nu e interesat sa caute curs valutar mai bun…vrea sa de-a banii și să își vadă de viață. Astfel comisioanele le-as putea încasa urmând că eu să îmi transfer banii sa ii schimb sau sa fac plati cu ei. E posibil să anunț despre tranzacție anaf-ul? Că încasez euro sau dolari?(să anunț din sistem…la asta mă refer)

 3. Salut George!
  Am o nelamurire daca poti sa ma ajuti sau daca cunoști persoane care folosesc acest myPos.
  Am un mic magazin la țară, si as dorii sa folosesc acest myPos, i-am contactat chiar si pe ei dar nu am fost lamurit. Problema este legata de plata cu cardurile de tichete de masa (Sodexo, Endered, etc), care sunt visa sau mastercard, dar din experiența altora cu pos-urile de la bt sau alte banci, comisionul este mult mai mare pe tranzacție cand plata este realizata cu aceste carduri. Oare prin myPos comisionul ar ramane aceelasi asa cum ei promit atunci cand plata este realizata cu acest tip de carduri?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.