Categorie: GADGET

Vreau să plătesc oriunde cu cardul! [UNBOXING & REVIEW]

La frizer, la piață, la chioșcul de la colțul străzii, la masaj, la spălătorie, chiar și la florăriile din fiecare intersecție. Încă nu știu dacă acestea sunt legale sau nu, nu contează, aș vrea să pot cumpăra la orice oră și oriunde cu cardul. M-am dezobișnuit de a ține cash în portofel și chiar nu mai vreau. Știu, trăim într-o țară civilizată și riscurile să îți fure cineva portofelul sunt destul de mici. Mai degrabă îl pierzi, iar atunci poți bloca rapid cardul și gata.

De aceea, astăzi îți voi prezenta o soluție de POS pe care o poate folosi oricine vinde ceva și vrea să o facă legal. Mai ales pentru cei care lucrează cu servicii. Organizatori de nunți, tâmplari, dulgheri, instalatori, oricine are un business respectabil poate încasa cu cardul fără să plătească comisioane mari băncilor. Sunt mulțe business-uri mai mici, care nu au un număr mare de tranzacții sau pur și simplu valoarea tranzacțiilor lor nu justifică un contract pentru un POS clasic.

myPOS își tratează clienții egal cu un comision de 1.75%, dar, și aici există o steluță. Îți recomand să citești foarte bine lista de comisioane myPOS pe care am atașasat-o aici. Eu îți arăt și îți spun cum funcționează, mai departe tu iei decizia dacă este o soluție bună pentru tine. Am testat-o și funcționează, chiar cu un cont de demo. E foarte rapidă, poți să dai și chitanță pe hârtie dacă e nevoie, sau o poți trimite pe mail ori ca SMS.

Ambele dispozitive sunt portabile și acceptă toate tipurile de carduri, magnetic, cu cip sau contactless. Mai mult, îți poți crea pe contul de firmă până la 10 carduri pe care le pot folosi angajații pentru plăți sau retrageri, și astfel îți păstrezi banii într-un singur loc. Acest ultim lucru nu îl recomand din principiu, nu este bine ”să îți ții toate ouăle într-un singur coș”, nu?