Vreau asfaltul înapoi! Se poate?

Doar întreb.

Am făcut acum ceva vreme un Live pe Facebook în care v-am arătat cum ajungem noi acasă în fiecare zi. Dacă plouă avem nevoie de cizme de cauciuc. După ploaie, probabil de un SUV ca să putem ieși de pe stradă. Povestea este ceva mai complexă decât atât. Pentru început, nu mi-am făcut casa în câmp. Atunci când am ales terenul, unul din considerente a fost și faptul că aveam asfalt pe stradă. De când am început construcția am avut asfalt pe toată strada pe care locuiesc, până chiar spre terminarea șantierului care nu a decurs decât câteva luni. Ba chiar vreo trei săptămâni au trecut câteva camioane prin fața casei ca să aducă materialele. Pe toate.

De vreun an și jumătate asfaltul a dispărut subit. Într-o zi nu mai era nimic decât glod. Am zâmbit sperând la ceva mai frumos decât aveam în fața casei. Poate un drum mai lat, făcut la standarde mai noi. Timpul a trecut. Am făcut o sesizare la primărie fiind curios ce se întâmplă. Nimic, nici un răspuns. Am mai făcut o sesizare și mi s-a explicat în februarie 2018.

Au fost începute lucrările de îmbunătățire a drumului, și s-au oprit brusc pentru că au realizat că nu aveau un contract semnat…

Ultimele articole

Articole recomandate

47 Comments

 1. Aduna-ti toti vecinii si face-ti plangere penala primariei. Luati o casa de avocatura serioasa si cereti daune. Pina nu pui piciorul in prag… e train neneaca. …. se face doar cind vor muschii lor.

 2. Salut George,
  cu totii stim foarte bine ca problema cu strazile nu este o problema locala, ci o problema la nivel national. De ce spun chestiile astea ? Pentru ca am ocazia de multe sa plec prin tara, prin diferite localitati sau cartiere rezidentiale. Am intalnit fel si fel de probleme, de exemplu in Agigea exista un presupus cartier de case fara nici un plan de urbanism facut acolo, casele sunt atat de apropiate una de alta incat o masina de pompieri sau o ambulanta nu are acces, pe scurt daca se intampla ceva, nu stiu cine ii mai scoate de acolo.
  Nu vreau sa arat cu degetul, dar cu totii cunoastem situatia si toata lumea stie foarte bine cine e vinovatul.
  Un alt exemplu foarte bun este Mamaia Nord. Aici sau construit numeroase blocuri si unde s-au finalizat lucrarile, unele strazi tot ca la santier au ramas.
  Si foarte foarte foarte multe exemple negative de urmat pe care pot sa le povestesc numai din ce am vazut cu ochii mei.
  Cel mai bun sfat pe care pot sa il dau este sa va adunati toti vecinii / locatarii din acel cartier rezidential, strangeti semnaturi si dati la primarie. Daca nici varianta asta nu merge, singura varianta cum as proceda eu, este cum a scris mai sus si colegul Cristi Soava.
  Iti doresc mult succes si progrese mari in tot ceea ce faci.
  Te salut.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.