Categorie: #casabuhnici

Vreau asfaltul înapoi! Se poate?

Doar întreb.

Am făcut acum ceva vreme un Live pe Facebook în care v-am arătat cum ajungem noi acasă în fiecare zi. Dacă plouă avem nevoie de cizme de cauciuc. După ploaie, probabil de un SUV ca să putem ieși de pe stradă. Povestea este ceva mai complexă decât atât. Pentru început, nu mi-am făcut casa în câmp. Atunci când am ales terenul, unul din considerente a fost și faptul că aveam asfalt pe stradă. De când am început construcția am avut asfalt pe toată strada pe care locuiesc, până chiar spre terminarea șantierului care nu a decurs decât câteva luni. Ba chiar vreo trei săptămâni au trecut câteva camioane prin fața casei ca să aducă materialele. Pe toate.

De vreun an și jumătate asfaltul a dispărut subit. Într-o zi nu mai era nimic decât glod. Am zâmbit sperând la ceva mai frumos decât aveam în fața casei. Poate un drum mai lat, făcut la standarde mai noi. Timpul a trecut. Am făcut o sesizare la primărie fiind curios ce se întâmplă. Nimic, nici un răspuns. Am mai făcut o sesizare și mi s-a explicat în februarie 2018.

Au fost începute lucrările de îmbunătățire a drumului, și s-au oprit brusc pentru că au realizat că nu aveau un contract semnat…

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.