VIDEO Vonino Primus 94 HD unboxing and review

Caroserie de lux. Senzație premium. Brand-ul: Vonino !?!! Cine e Vonino? O companie americană pe hârtie care selectează produse OEM/ODM din China pe care le vinde mai departe. Și fac o selecție bună dacă te uiți cu atenție la pachet.

Vonino Primus 94 HD (www.buhnici.ro)

De procesor poate nu ai auzit dar este unul chinezesc care bate deja recorduri pe nișa lui. E un Dual Core Rockchip 3066 Cortex A9 1.6 GHz). Display IPS luminos la rezolutie 1280 x 800 pe o diagonală de 9.4 adică ai un 16/10 perfect pentru filme dar puțin prea lat pentru internet, citit documente, poze, jocuri. Are doar 590 de grame și e o plăcere să o ții în mână. Dar cum se mișcă? Vezi în review-ul meu.

Autonomia în folosință este o mică/mare problemă. Oficial este de 5-6 ore. În realitate se duce până la 4 ore. Prețul însă este excelent, aproape imbatabil pe segmentul lui.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

  1. Sunt multumit si eu de aceasta tableta, dar de cateva zile a inceput sa raspunda mai greu la comenzi, se blocheaza, iar tastatura nu asculta, apesi o litera si apare tastata de 2-3 ori, trebuie sa stergi si nu-ti mai vine sa mai scrii. Daca stiti ce are va rog sa scrieti. Multummesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.