Vodafone, Best in Test in Europa (P)

unspecified

Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania. Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri in Romania. S-au efectuat peste 10.000 apeluri in conditii de mobilitate completa si au fost consumati peste 1.000 GB trafic de date.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications, iar toti operatorii au fost notificati in acelasi timp, in avans.

unspecified (1)

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

 1. au ajuns la aceste realizari furand toata romania , cu abonamente supra exagerate cu agenti de vanzari care nu mai scapi de ei si cu tot felul de smekerii sa ajunga cei de sus cu buzunarele tot mai pline

 2. Titlul zice „cel best in test in Europa” dar nu se mentioneaza nimic de alte tari. Din cate stiu eu Alba-Iulia, Pascani si Tecuci nu sunt capitale europene. Cred ca mergea sa aruncati un ochi pe comunicat inainte sa-l publicati.

  Si cum sta competitia? 899 e scorul dar cat au facut ceilalti? Sunt departe? Au facut 898,9?

 3. Eu am antenele la 500m de mine si sunt momente cand nu pot primi apeluri celor care ma suna le zice robotul ” Abonatul nu poate fi contactat momentan” desi eu am telefonul nou si deschis..

  Iar cu netul pe 4G in Roman am prins undeva la 100Mbps pe 2 linii de 4G, au net bun la voce stau cam prost domnii de la Vodafone

 4. Din pacate, de cand si-au unificat retelele cu Orange-ul .. semnalul e foarte, foarte prost …Am o cabana in statiunea M.Baisorii Cluj. Aici e dezastru cu semnalul. Dupa ce 15 ani n-au fost probleme deosebite , de anul trecut de la unificare e groaznic. Noroc ca au pus cei de la RDS o antena, macar avem net chiar ok. Am ajuns sa redirectionam apelurile pe RDS cand mergem sus.

 5. Am eu digi de un an luat la pachet cu Galaxy s5, si cred ca le dau abonamentul inapoi in brate, degeaba e ieftin serviciul daca e de cea mai joasa spetza la calitate, in casa e imposibil sa folosesc cartela digi, outdoor mai e cum e, internetul e asa de facut prinscreen la telefon ca apare iconitza de 3g :), m-a lasat exact cand imi era lumea mai draga cand trebuia sa citesc un cont bancar din email si evident ca erdeesu e de forma.
  O sa fac pe blog-ul meu un raport despre serviciul mobil rds.Desi blogul nu are legatura cu domeniul serviciilor mobile.

 6. Si eu folosec digi de peste 1 an de zile si nu am avut nici o problema, in brasov semnalul e impecabil netul merge fara probleme, drum brasov costanta am avut semnal tot drumul in cel mai rau caz in roaming dar nu sa intamplat sa nu pot sa sun

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.