VLOG – Am făcut 10.000 de pași într-o zi!

Avem câștigătorul. Felicitări Adrian Ardelean.

Și la cei 10.000 îi adaug și pe cei făcuți până la metrou și înapoi. Să știți că nu vreau să mă laud doar cu cifra asta, recordul meu înregistrat este 29.000 de pași într-o singură zi. Sigur, era vorba de o zi de târg la CES. Pentru cei 36 de ani ai mei zic că este de lăudat.

Ziua mea de 10.000 de pași o găsești în vlog-ul de mai jos, de care sunt foarte mândru. Mă tot gândesc de ceva vreme să pornesc un vlog, însă parcă niciodată nu îmi fac timp de el. Poate ar trebui, voi ce spuneți? Sigur, va fi probabil filmat cu telefonul mobil pentru că pe acela îl am tot timpul la mine, deși editorul nostru de imagine nu e foarte încântat de această idee. Mie mi se pare că arată foarte bine. E filmat cu Huawei P10, pentru care găsiți un review complet pe blog. Adică aici!

Trebuie să vă mai spun că ne-am mutat într-un sediu nou. La efortul meu din ziua respectivă au contribuit și multe drumuri până la mașină, transportând bucățică cu bucățică vechiul studio.

Și tu îți poți măsura pașii doar cu telefonul mobil, instalezi aplicația Google Fit din Play Store și gata. Problema este că de fiecare dată când lași telefonul pe birou pierzi la numărătoare. Eu am folosit pentru asta un Huawei Fit, care, deși numele sugerează o brățară de fitness este mai degrabă un ceas.

Are ecran alb-negru și poate tocmai de asta îmi place. Meniul se mișcă surprinzător de bine și în plus, pe lângă măsurarea pașilor îți citește și pulsul. Nice! Lorena vrea deja unul pe roșu și înțeleg și de ce, este mic și ușor. Comfortabil chiar și pentru o mână de femeie.

Dacă ai urmărit review-ul meu de la Huawei P10 și P10 Plus, spuneam acolo de o promoție. Dacă faci pre-comandă pentru Huawei P10 la unul din partenerii autorizați Huawei, pe care îi găsești aici primești odată cu telefonul și Huawei Fit! Atenție, precomanda o poți face până pe data de 5 aprilie, inclusiv. Ca idee, brățara este 699 lei dacă o iei separat.

GIVEAWAY!

Și dacă pentru Lorena am decis că luăm în calcul această variantă am o propunere pentru tine: Vrei și tu un set format dintr-un Huawei P10 și un Huawei Fit? Nici nu trebuia să mai pun semnul întrebării, știu că da.

Ce trebuie să faci? Lasă-mi un comentariu pe blog, la acest articol, și descrie-mi care a fost cea mai lungă zi a ta și ce ai făcut. Cel mai inspirat comentariu, și fiți sigur că le voi citi pe toate, va câștiga un smartphone Huawei P10 și un Huawei Fit. Voi decide câștigătorul peste două săptămâni, adică pe 14 Aprilie!

Ultimele articole

Articole recomandate

1464 Comments

  1. A doua cea mai lunga zi dupa cea descrisa in comentariul de saptamana trecuta, este atunci cand astepti din 14 pana in 16 aprilie(ziua curenta), o veste de la George despre castigatorul concursului ,intrand pe blog si dand refresh la fiecare 30 de minute.

    Cu stima,Paul

  2. Eu cu IHUNT Like și calul bunicilor mei de la tara pe nume Mișu un cal foarte puternic ,muncitor și în acelas timp foarte ascultator. As încerca cel mai dur test de rezistenta în care nici Apple și Samsung nu s ar fi gândit vreodată Ca de exemplu as înlocui o potcoava cu telefonul IHUNT Like iar dacă acesta ar rezista mai iau încă 3 telefoane ca sunt ieftine și as înlocui toate potcoavele în făcând primul cal cu sistem de operare Android 6.0 la copite iar Mișu ar deveni cel mai i hunt horse din sat

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.