VIITORUL AUTOMOBILELOR cu Marian Andrei – #IGDLCC E024 #PODCAST #ad

Am testat sute de mașini împreună cu Marian Andrei. Era și normal să îl invit în ediția de astăzi a Podcast-ului ca să vorbim despre viitorul în care nu vom mai deține neapărat o mașină, cel puțin nu pentru nevoie ci doar de plăcere. Chiar și atunci aș fi mai tentat să schimb mașina cel puțin odată pe an fără a fi nevoie să o cumpăr.

Și nu doar eu gândesc asta ci și Marian dar sunt sigur că și o mare parte dintre voi. Spune-mi dacă nu v-ar plăcea ca odată pe an să treci la o altă mașină, mai nouă, poate o clasă mai sus, sau una mai mică. O electrică, una pe benzină poate, dacă îți e dor de mirosul de gaze arse sau pur și simplu vrei să simți cum urlă motorul când apeși pedala de accelerație. Și asta fără să îți bați capul cu înmatriculări, cu taxe, service, ori alte probleme. Cum sună această versiune a viitorului pentru tine?

Partenerul Podcast-ului de astazi este https://bavariamobility.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut George,

    Putin off-topic: Poate reusiti sa aduceti la teste GTI performance mk7.5, megane RS si i30n? Ar iesi 3 review-uri tare interesante.

    Seara faina

  2. Parcul de masini STB pe anumite linii este depasit, mai ales vara cand e nevoie de aer conditionat.In plus, multe mijloace de transport sunt foarte aglomerate pentru ca nu fac fata:din cauza aglomeratiei(celelalte masini) STB-ul nu poate sa circule pe cat de des ar trebui, mai ales pe anumite linii.Eu nu am masina proprie, in Bucuresti mi se pare groaznic sa ai masina, mai ales in privinta parcarilor.Cat despre metrou, nu face fata, mai ales dimineata si dupa amiaza cand iese lumea de la serviciu.Nu cred ca ce ati spus voi este foarte realist.Nu inca cel putin.Trebuie sa mai treaca ani, sa se faca educatie, sa se impuna reguli…etc.Dar e frumos ca visati.

  3. BMW nu mai e driver’s car de mult timp, nu stiu cati isi cumpara M pentru a experimenta cu adevarat placerea condusului. Nu poti sa spui ca daca ajungi cu un 320D de la punctul A la punctul B o faci cu cine stie ce experienta de condus.

    Dezvoltati cu argumente si subiectul masinilor aduse de afara, vechi de 7-10 ani cu 140k KM „reali”, poate se mai desteapta cumparatorii si se reidica putin stafeta pe piata de masini SH de la noi :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.