Categorie: Auto

VIDEO BMW X6 M50d – drive test și review

BMW X6 (2015)

Puține mașini mă pot antagoniza mai mult ca un BMW X6 M50d. Rămân la fel de siderat în fața inutilității unui X6 dar la fel de îndrăgostit de senzația pe care e capabil să o ofere. Mai ales la drum lung.

X6 este un SAC – Sport Activity Coupe, adică un fel de mașină de teren tăiată pentru sport. Păi care teren, care sport, care activitate? Ai putea spune că e aceeași poveste ca ultima dată dar totuși nu este. Noul BMW X6 este totuși o mașină nouă. Un X6 la fel de dinamic dar sigur mai bine organizat și mai spațios. Tot ce trebuie să știi pe scurt e că noul X6 este de fapt un X5 mult mai bun. Adică o mașină înaltă, mare, confortabilă dar capabilă să se deplaseze ca una mică și sprintenă. Din păcate nu poate atinge și depăși un Seria 5 spre exemplu la niciun alt capitol decât… escaladarea spectaculoasă a bordurilor. Și să nu uităm… imagine.

Apropo de imagine, am stat de vorbă recent și cu omul care a desenat mașina, Tommy Forsgren, un personaj special care imaginează mașina viitorului. Interviul integral este pe Cavaleria.ro.

Ai venit aici pentru video așa că îl ai mai jos.

Apreciem ca de obicei opiniile tale despre mașinile testate. Lasă un comentariu mai jos și nu uita să dai subscribe.