VIDEO Volvo XC60: The ladies car

În timp ce BMW încă se mai luptă să scape de urmele lăsate de Bangle, Audi se chinuie să lățească șasiul de Golf pentru următorul A8 iar Mercedes modifică motorul de pe Duster pentru A Klasse, Volvo trăiește într-o lume a lui, cu influenţe  răsăriteane. Au un singur lucru în cap: siguranța! Ultimii cinci ani au însemnat și revoluția în siguranță pentru suedezi. Și nu mă refer doar la airbag-uri și tabla tare, ci la micile detalii: centura de siguranță care nu te lasă să pleci de pe loc, camerele care veghează toate mișcările şi câte şi mai câte. Nu, n-am uitat de design.

Testul video se vede cel mai bine în ecran complet, la rezoluție maximă, dacă te ține internetul!

Volvo este mașina la care visează cam toți bărbații, dar care ajunge să fie cumpărată de doamnele din middle-management. Autoturismul suedez are acel șarm, acel „ceva”, iar în afară de motorul zgomotos, maşina asta nu mai exprimă altceva. Volvo XC60 este exemplul cel mai bun, un clasic în viaţă. Dacă omul a ajuns pe lună, XC60 n-a ajuns niciodată pe o stradă neasfaltată.

SUV-ul compact poate fi condus, fără casco, de orice începător. Oglinzile şi tehnologia NASA din grila radiatorului vor lucra şi pentru cel mai nărod şofer în viaţă, cu condiţia ca auzul să fie ascuţit pentru senzorii de parcare. XC60 este o maşină interesantă, calmă, un pic zgomotoasă şi de care te ataşezi cu greu. E diferită, dar nu în sensul rău, de orice oferă competitorii. Cu timpul vei observa că maşina asta ţi-a iertat multe greşeli, şi poate, datorită ei eşti încă eşti în viaţă.

PS: Oare câte tamponări au evitat maşinile Volvo din cauza celor care butonează telefoanele aiurea la volan?

Ultimele articole

Articole recomandate

58 Comments

  • „buna pana la urma urmei intretinerea este si ea o problema”

   NIci o problema Adrian astazi se dezactiveaza totul din tester….ptr cei care au bani de o masina si nu au bani ptr consumabile.

 1. Salut George,

  Tatal meu doreste sa achizitioneze la mana a doua un XC60 >2011 sau un Freelander 2 >2013 Facelift diesel. Ii place confortul, nu il intereseaza puterea masinii si nu este vitezoman. Locuim undeva la tara deci nu o sa stea in traficul urban mai deloc. La off-road din cate am mai citit ar fi mai bun Freelander-ul dar masina asta nu o sa prea vada terenul accidentat, poate doar iarna la o zapada putin mai inalta. Va fi o masina de duminca si isi va petrece cea mai mare parte a timpului in garaj.

  Tu ce l-ai sfatui?

  Multumesc,
  Seara faina!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.