VIDEO Vertu Ti – Primul android cu safir, rubine, titan… E bun de ceva?

Vertu Ti buhnici.ro

Dacă vrei să te joci Candy Crush Saga în mare stil ia un Vertu TI. Prețul de 8.000 de euro nu ar trebui să fie prea mare pentru cineva care cheltuie vreo 200 de euro pe lună pentru vieți în plus și acadele colorate.

Dar, lăsând gluma la o parte, de ce ți-ai cumpără un Vertu, când la 10% din preț poți să-ți iei cel mai tare smartphone de pe planetă? Safir, titan, ceramică, piele de lux și rubine.

Ceas, bicicletă, aragaz, Aston Martin și Tiffany’s.

Toate pe un telefon! Cu Android! Asta înseamnă că se va bloca, din când în când. Dar, până când se restartează poți să mângâi pielea fină adusă din împrejurimile Laponiei. Ai aici un test video în două episoade care să te ajute să te decizi cum vei cheltui sau nu cei 8.000 de euro.

Partea cea mai spectaculoasă e însă în partea a doua. Serviciile precum Concierge sunt greu de bătut de orice altă companie producătoare de mobile din plastic.

Are ce îi trebuie să te convingă să îți iei un Vertu?

Dar dacă l-ai primi gratis pentru a-l folosi?

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

  1. Safirul se zgarie cu nisip…. Mi-am zgariat geamul de la ceas …din safir …cand l-am atins (putin mai tare) de geamul lateral al unei masini care era prafuit.

  2. Parerea mea e ca trebuie sa fii nebun sa dai 8000 de euro pe un telefon si stiind ca nu e cel mai performant.La ce iti trebuie telefon cu titan si diamante?Sa te dai mare?Sa le faci in ciuda la altii ca tu ai telefon tu display saphire si titan indestructibil.Mai bine ramaneti la iPhone si alte marci dastea ca totusi 8000 de euro? Pai cu 8000 de euro imi iau logan dala model nou direct din fabrica.Incercati sa vedeti dincolo de toate materialele alea fancy si ganditi-va pentru o secunda!

  3. Acest Vertu Ti este mai mult o bijuterie decat un smartphone. Cine spune ca Vertu Ti nu merita pretul de 8000 de euro, nu stie ce inseamna bunul gust. Eu daca as primi un Vertu Ti gratis, l-as pastra. :)

  4. Nu e chiar asa … Eu , unul , am un astfel de telefon , de cateva luni , si nu te saturi usor de un Vertu . Stiu asta pentru ca le colectionez , odata ce ai un model , nu te induri sa renunti la el , cand apare unul nou il pastrezi , undeva in sertar , si pe cel vechi … si tot asa . Eu , cel putin , asa am patit .

  5. Prefer sa am putin si de calitate. In poseta mea este loc doar pentru Vertu si crede-ma ca am facut cadou telefonul vechi, aparatul foto, calculatorul si multe alte care au devenit inutile dupa ce am primit in viata mea serviciile Vertu.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.