Categorie: General

VIDEO – Unboxing-ul de 100.000 de mulțumesc!

YouTube_Silver_Button_Buhnici

UPDATE: Felicitări Black Gamer. Avem câștigătorul prin extragere pe random.org

Zilele trecute a venit un colet de departe, de prin Silicon Valley. Adevărul este că îl așteptam de multă vreme, de vreo 6-7 ani așa. Desigur, nu mă grăbesc. Dacă aș fi făcut-o, ați fi văzut mai multe glume, provocări, curse, mașini tunate, fete sau gaming. Deși ultima categorie merită mai multă atenție. Dar să revenim…

Cei dintre voi care mai urmăriți și alte canale de YouTube știți deja despre ce vorbesc. Da, am primit și eu butonul de Play care atestă faptul că am trecut de 100.000 de abonați. O sută de mii de oameni au apăsat pe butonul acela de Subscribe și mă urmăresc de fiecare dată când postez ceva nou. Wow! E chiar wow! Dar acum e despre tine. Fii atent!

Ca să vă răsplătesc, pentru cei curioși am prezentat pe scurt în clipul de mai jos și cum și unde fac eu toate înregistrările. Unul dintre voi va fi însă mai norocos, sau mai inspirat, pentru că îi voi trimite o pereche de căști Bluetooth LG TONE Infinim. Ce trebuie să faci?

Lasă un comentariu cu urări și idei de review-uri pentru 2016. După cum am spus, cel mai inspirat primește căștile. Ești descalificat din start dacă începi cu ”Fie ca”. Poți să mă colinzi până duminică 3 ianuarie ora 23:59. Atunci spun stop și în câteva zile voi alege un câștigător.

Vă mulțumesc pentru și vă doresc sărbători fericite și ne vedem în continuare pe blog.