VIDEO – Unboxing-ul de 100.000 de mulțumesc!

YouTube_Silver_Button_Buhnici

UPDATE: Felicitări Black Gamer. Avem câștigătorul prin extragere pe random.org

Zilele trecute a venit un colet de departe, de prin Silicon Valley. Adevărul este că îl așteptam de multă vreme, de vreo 6-7 ani așa. Desigur, nu mă grăbesc. Dacă aș fi făcut-o, ați fi văzut mai multe glume, provocări, curse, mașini tunate, fete sau gaming. Deși ultima categorie merită mai multă atenție. Dar să revenim…

Cei dintre voi care mai urmăriți și alte canale de YouTube știți deja despre ce vorbesc. Da, am primit și eu butonul de Play care atestă faptul că am trecut de 100.000 de abonați. O sută de mii de oameni au apăsat pe butonul acela de Subscribe și mă urmăresc de fiecare dată când postez ceva nou. Wow! E chiar wow! Dar acum e despre tine. Fii atent!

Ca să vă răsplătesc, pentru cei curioși am prezentat pe scurt în clipul de mai jos și cum și unde fac eu toate înregistrările. Unul dintre voi va fi însă mai norocos, sau mai inspirat, pentru că îi voi trimite o pereche de căști Bluetooth LG TONE Infinim. Ce trebuie să faci?

Lasă un comentariu cu urări și idei de review-uri pentru 2016. După cum am spus, cel mai inspirat primește căștile. Ești descalificat din start dacă începi cu ”Fie ca”. Poți să mă colinzi până duminică 3 ianuarie ora 23:59. Atunci spun stop și în câteva zile voi alege un câștigător.

Vă mulțumesc pentru și vă doresc sărbători fericite și ne vedem în continuare pe blog.

Ultimele articole

Articole recomandate

273 Comments

  1. Imi pare rau George, pute-ai sa faci cu random.org, dar sa faci un top 30-40 cu cele mai frumoase com cu nr. esit din random, daca era frumos comentariul, ii pune-ai nr. intr-un notepad, iar daca nu asta era, eu nu cred ca un simplu „bravo, imi place rewiew x cu x e ok sa fie casigator”, felicit castigatorul, te felicit si pe tine, ti-am lasat un comentariu frumos, si te asigur ca sigur erau altele si mai frumoase, dar asta e, sa nu crezi ca imi pare rau sau altele, insa eu sau cei care am comentat, eu zic ca ne permitem o pereche de casti la macar 100-150 lei poate si mai bine, tu ofere-ai ceva mai scumpe si de calitate, cum iti place tie sa spui: „Asta e premium” :)) ma refer ca puteai da unui nevoias un smartphone decent, chiar ai putea face o campanie, daca nu o face statul, sa o facem noi, in care sa strangem bani spre ex: 1 euro, pentru alimente, sau sa donam un telefon cat de cat vechi dar functional nevoiasilor, care le va prinde foarte foarte bine internetul de pe wi-fi de la vecinu, nustiu cat de explicit am fost, mi se pare ca acest concurs nu a fost corect, adica gandeste-te multi s-au chinuit sa scrie aceste comentarii, chiar si din inima, si a castigat cineva care nici nu a respectat regulamentul, ai spus clar: Sa imi scrie o urare, si videoclipul meu preferat, „Bravo!” nu e o urare ! dar in fine, ideea era sa alegi pe alt cineva cu comentarii mai frumoase, care a necesitat mult timp pentru gandit scris si de ce nu editat, sper ca data viitoare sa schimbi aceasta tactica, daca binevinteles o sa ai si timp, pana atunci multa bafta, felicitari tie George Buhnici si castigatorului !

    • Marius, ai dreptate dar sunt 3500 de comentarii pe care trebuia să le triez de la târgul din Vegas. Mi s-a părut cel mai cinstit așa. Dacă Black Gamer nu răspunde, o să aleg eu un comentariu subiectiv. Nu am adresa lui de email așa că nu pot decât să îi dau un mesaj.

  2. Faceţi o muncă dificilă, dar şi frumoasă în acelaşi timp, ce se bucură de aprecierea mea şi a multora dintre internauţii romîni, drept pentru care vă doresc sănătate şi putere de muncă, să continuaţi să ne delectaţi cu recenziile dumneavoastră. Vă salut cu stimă şi respect!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.