Categorie: GADGET

VIDEO – UMI MAX – UMI se reîntoarce!

umi_max_review_buhnici_1

Era și timpul, nu? Să avem un nou UMI în redacție, să îl întoarcem pe toate părțile și să vă spunem dacă merită. Nu este cel mai rapid ci spun ei, cel mai longeviv. Trăiește să spună povestea și a doua zi. Dacă nu folosești internetul, și implicit nu spui prea multe povești, poate și a treia zi.

Ideea este că are o baterie mare, și specificații decente. Sau mai mult decât decente în funcție de preferințele fiecăruia. Sincer, sunt impresionat, nu neapărat de baterie care are 4000 mAh ci de procesor. MediaTek Helio P10 este cunoscut ca fiind unul din cele mai bune procesoare ale producătorului și este același folosit și pe UMI Super. Arată cam la fel cu acela, desigur. Este un UMI.

Diferențele sunt mai puține decât vă puteți imagina. Are 3 GB RAM și nu 4, și 16 GB stocare și nu 32 ca UMI Super. Cam atât. Serios. Același procesor, aceeași cameră, aceeași baterie, aceeași conectivitate, același design, aceeași greutate, aceeași grosime, lățime, lungime…

În concluzie, UMI MAX este un UMI Super o idee mai slab. De ce? Pentru că se poate. Și pentru că probabil trebuia să fie puțin mai ieftin să ocupe un loc în rândul telefoanelor puțin mai slabe.