VIDEO – UE Roll – Mică. Un nasture de la haina lui Goliath

Logitech_UE_Roll_Buhnici

Ultimate Ears, brand-ul de boxe Bluetooth de la Logitech, s-a gândit că ”poporul” nu are prea mare grijă de gadget-uri. Și are dreptate. Așa că a creat unele dintre cele mai rezistente și simpatice boxe Bluetooth, Cea mai ieftină dintre ele poartă numele de  UE Roll. Seamănă cu un nasture mai mare, așa ca pentru un uriaș și vine în mai multe culori și texturi pentru mesh-ul din față.

Surprinzător, chiar dacă este sensibil mai ieftină decât suratele sale, UE Boom 2 și UE Mega Boom care au trecut și ele pracul studiou-ului pentru review, nu se aude deloc mai prost. Sigur, e mai mică și nu atât de puternică, însă face față cu brio la orice fel de muzică. Chiar și sub apă, la 1 metru, timp de 30 de minute.

La noi se găsește puțin mai greu, însă în afară am văzut-o și la 70 Euro. Adevărul este că, probabil e mai util să îți cumperi două din acestea în schimb-ul unui UE Boom 2, doar pentru spațialitate. Ai posibilitatea să rulezi muzică pe amândouă simultan, de pe un singur dispozitiv, și ține minte până la 8 telefoane conectate.

Îmi place chiar și modul în care este ambalată. E cea mai simplă și cea mai interesantă ”cutie” pe care am văzut-o până acum.

Vreau să aud și părerea ta? Folosești o boxă portabilă? Iar dacă nu, ți-ai cumpăra una anul acesta?

 

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

  1. Va salut am si eu o intrebare daca stiti sau aveti ideie se poate lega UE BOOM 2 si UE MEGABOOM in acelas timp pe aplicatia de telefon mobil.Multumesc frumos.

  2. Te-ai gândit sa încerci si o boxa de la JBL? Am auzit ca sunt bune si nu stiu dacă sa imi achiziționez un UE sau JBL. Am nevoie de o părere!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.