VIDEO Toyota Land Cruiser – The Daddy

Screen Shot 2015-06-30 at 22.23.51
Ai jucat vreodată fotbal cu cineva mult mai bătrân decât tine? Și să mai fie și foarte bun? Mi s-a întâmplat. Și asta mi-a venit în minte despre Land Cruiser Toyota. Au trecut anii peste el dar și astăzi este proaspăt, elegant și fără dureri de oase.

Născut în 1951, Landie a trecut prin războaie, calamități, comunism, democrație și perioada în care a apărut telefonul mobil. A făcut pe ambulanța și a salvat probabil zeci de mii de vieți.

Astăzi e mai puțin off-road și mai multă șosea. Land Cruiser e una dintre cele mai confortabile mașini cu care am mers vreodată. E un Maglev cu încălzire în scaune și hoovercraft pentru bolovanii de la țară. Noroiul și zăpada sunt doar desert pentru prietenul nostru de două tone. Dăi cauciucuri bune și-l mai oprești doar la punctele de frontieră. Și benzinării.

Concurență nu prea există pentru el. Singurii care îi pot ține piept sunt Jeep Wrangler și Range Rover. Și totul de la un preț de aproape 55,000 Euro!

Ultimele articole

Articole recomandate

47 Comments

 1. tu sa faci dintai o comparatie pe pret mercedes benz g pleaca de la 90000 E pe cand o toyota cu nivelul cel mai inalt de echipare pleaca de la 66000E .intai sa mergi cu amandoua si dupa aia sa faci comparatii.Fiabililitate -dute inr-o reprezentatnta toyota si o sa vezi ce plin este service-ul lor desi nu oferata doar un volan si 3 pedale.fiabiliattaea este data in primul rand de motor sute de mii de km fara nici o problema. si plus de asta confortul care este peste multe alte masini de teren.trebuie sa mergi cu una ca sa vezi.am un prieten mecanic care a testat toyota hilux ,ca si masina de teren este peste orice alta masina bmw,merceses ,sangyong etc ….nu are comparatie .am vazut in actiune o toyota land pe transbucegi alaturi de alte masini -inclusiv masini pregatite de off road cu garda ridicata etc,toyota credema te duci cu ea asa cum este si nu o sa ramai nici unde blocat este o masina adevarata.condu mai multe masini si testeazale condu un x5 pe zapada si o toyota ssi o sa vazi diferente…..nu jedecata ca este o masina pt batrani ca masina asta face mai multe decat crezi

 2. Sunt posesor de Labd cruiser si nu as mai alege niciodata alta marca. Toyota va fi masina mea pe viata. Am 278000km cu aceasta masina si in afara de consumabile nu am schimbat avsolut nimic la ea. Masina e din 2007. Am testat-o in toate modirile posibile si este extraordinara. Apropo! Modul crowl este pentru a controla coborarea in pante foarte abrupte si periculoase. Practic masina coboara singura si ai garantia ca indiferent de teren fie noroi, piatr, etc. nu te duci la vale.
  Sasiul este rezistent si poate fi comparat cu cel de camion. Puntea spate este rigida ca la camioane si dotata cu perne de aer. Confortul este inimaginabil pentru cei care nu au avut ocazia sa conduca un Land Cruiser. Se comporta impecabil atat pe autostrada/oras cat mai ales pe teren accidentat. Inainte de toyota am avut un touareg si pot spune ca pe o scara de la 1 la 10 toyota este la 10puncte iar touareg-ul e la 3puncte maxim.

 3. Am un discovery 4 din 2011 care are aceleasi capacitati in off road cat si unele plusuri cum ar fi:motorizare mult mai puternica 245 cp fata de 190cp,suspensie pe perna de aer pe ambele punti nu doar pe spate,antifonarea este aproape perfecta,nu realizezi ca motorul este diesel,consumul este mai mic,la un mers normal am obtinut media 9-9.5 iar economic 7.3-8,iar interiorul arata ca la o masina premium.

 4. VREM REVIEW TOYOTA SUPRA

  Sunt sigur ca momentan un numar foarte limitat de oameni are acces la aceasta masina, dar cand se va populariza te rog din suflet sa faci un review Buhnici style la aceasta masina, asa cum ai facut si la CH-R care a fost un review absolut genial si amuzant.

  Am scris si un articol pe tema acestei masini, daca sunteti interesat puteti sa il cititi pe website-ul meu.

  Happy driving!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.