VIDEO – Toyota Auris Diesel – japoneza englezească cu ambiții nemțești

Anti-Golf, anti-taxe, anti-consum, anti-conveniență.

O mașină pentru oameni banali care nu mai vor o uniformă cu siglă nemțească sau franțuzească. Deși nu reușește în final decât să umple secțiunea ”și alții” din vânzările de compacte… Și totuși, mi-a plăcut ciudățenia. Schimbătorul sus pe bord ca la furgoanele de marfă e o treabă foarte deșteaptă. Ai senzația că schimbi într-o cutie de viteze ascunsă în casetofon. Păcat că au irosit spațiul eliberat dintre scaune cu o coșarcă de plastic mult și ieftin. Dar nu pot să mă scutur de senzația de robust, de mașină sănătoasă. Asta e de bine.

Îți place Auris? Spune de ce. Nu uita să dai like.

Ultimele articole

Articole recomandate

56 Comments

 1. Salut George,
  Ma uit cu plăcere la toate testele pe care le faci, atât de mașini cat si de gadgeturi si sper sa fie cat mai multe.
  Am văzut azi testul cu Toyota auris (este adevărat ca suntem in 2015 si au trecut câțiva ani buni de la acest test, insa nici noul auris nu este departe) si nu pot sa nu remarc faptul ca la alte modele din aceasta clasa ești foarte exigent in privința aspectului exterior si interior, in privința materialelor folosite in interior si a altor detalii, iar in acest material tu spui ca ești mulțumit de calitatea materialelor si a plasticelor, când de fapt hai sa fim serioși, sunt de proasta calitate, mașina cel puțin in interior are un aspect de ieftin, sa nu mai vorbesc de acel display de la sistemul audio, care atunci când este soare nu prea reușești sa citești informațiile afișate… Daca nu ai pretenții este o mașina buna, care te duce din punctul A in punctul B cu bine, insa atât, altceva nu îți oferă, iar despre fiabilitatea de care tot aud… nu prea are ce sa se strice la o Toyota, pentru ca este foarte slab echipata, din toate punctele de vedere, lipsită de sistemele pe care le găsești la alte mărci, cum spunea cineva, ” ce sa se strice la un volan si trei pedale”…
  Probabil fiind un test mai vechi nu îmi vei raspunde si nici nu as putea sa am o asemenea pretentie, ma aștept sa sara acei fani ai mărcii Toyota, insa știu foarte bine ce vorbesc, nu am intrat in contact doar cu un yaris, auris sau avensis…
  Mult succes la viitoarele teste.

 2. El a testat masina iarna, deci nu avea cum sa vada displayul in soare si BTW, detin un Auris ca cel prezentat si pot vedea display-ul.
  E adevarat ca unele plastice de la interior sunt cacacioase insa am avut masina nemteasca mai slab echipata decat Toyota asta si mi-a ajuns cati bani am bagat in ea -si de asta am trecut pe japonezi.
  La Auris am de exemplu oglinzi retractabile electric, aux,mp3,USB din fabrica, clima, 11 airbag-uri, consideri ca astea sunt nimic?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.