VIDEO – Toshiba Portege Z20t-B-10L – Un nume lung pentru un hibrid mic

Toshiba_portege_Z20t_B_10L

Toshiba Portege Z20t-B-10L, un nume lung care îți încurcă limba în gură, și pe care nu va trebui să îl ții minte decât dacă vrei să achiziționezi exact modelul pe care l-am testat eu.

Este un laptop hibrid, mai exact o tabletă cu o tastatură multifuncțională, perfect pentru călătorii și pentru activităț mai light. Seria portege este destinată mediului de business așa că acest laptop are mai toate funcțiile și opțiunile pe cre și le-ar dori un director de companie. În primul rând, cântărește doar 1.5 kilograme, atât tastatura cât și tableta. Rulează Windows 8.1 Pro, are o autonomie de aproape 15 ore cu ambele baterii, are toate conexiunile pe care ți le-ai dori, chiar și un conector de rețea Gigabit, sau nelipsitul port VGA. Da, multe din proiectoarele din sălile de ședințe au conexiune VGA.

Dar asta nu e tot, fiind un hibrid de generație nouă, avem un ecran FullHD cu touchscreen și chiar și cu un stylus foarte sensibil. Acum, rulează sau nu Diablo și Starcraft? Probabil că da, se va încinge puțin pentru că nu are nici un fel de ventilator și este complet silențios, însă asta nu e o problemă. Nu are rost să încerci să editezi clipuri video sau imagini în Photoshop pe el, nu este făcut pentru asta. Este prieten bun cu filmele, internetul, Excel-ul și Word-ul.

Urmărește clipul de mai jos ca să vezi tot ce am avut de spus despre Toshiba Portege Z20t-B-10L.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.