Categorie: GADGET

VIDEO – TomTom Bandit – Unboxing&Review

tomtom_bandit_review_buhnici_video_unboxing_test

Acum, în 2016, dacă vrei să îți iei o cameră de acțiune nu poți să spui că nu mai ai opțiuni. De la 100 de lei până chiar la 3000 de lei. Poate chiar și mai sus de atât. E imposibil să nu găsești ceva care să îți satisfacă cerințele. Depinde acum cât de ridicate sunt ele.

Cele mai bune se numără pe degetele de la o mână e drept, însă plătești pentru ele o sumă deloc modică. GoPro Hero 5 l-am testat și ne-a plăcut. A venit momentul lui TomTom Bandit, o companie pe care deși o apreciez foarte mult pentru GPS-urile stabile și rezistente (cel pe care îl mai am, a suferit mai mult decât orice alt gadget, și încă merge), nu prea i-am văzut pe acest segment.

Bandit este prima cameră de acțiune de la ei pe care o testez, și observ la ea aceeași atenție la detalii și eficiență maximă în design. Nu ai nevoie de nici un cablu ca să încarci acumulatorul sau să descarci filmările. Doar un port USB. Atât. Ba se și încarcă și copiază fișierele în același timp.

E solidă, puțin mai grea decât media, bine construită, și foarte, foarte ușor de utilizat. Aplicația primește cinci buline albe, nu doar una, pentru cât de ușor este de înțeles și cât de inteligentă este. Nu ai nevoie nici de manualul de utilizare ca să o folosești. Nu se întâmplă prea des.

Calitatea imaginii lasă însă puțin de dorit. Nu este o cameră ieftină, și tocmai pentru a concura cu cei mari din domeniu are nevoie de un lucru: să poată filma 4K la 30 fps. Știe doar la 15. Cine știe, poate e vorba doar de un update de software. Sau nu. Vom vedea.

Update: O găsiți aici, aici, și aici.

Până atunci, review-ul complet îl găsiți mai jos. Dacă ți-a plăcut, share, like, și subscribe. Îți mulțumesc pentru că mă urmărești.

GALERIE IMAGINI TOMTOM BANDIT

GALERIE VIDEO TOMTOM BANDIT