VIDEO – TomTom Bandit – Unboxing&Review

tomtom_bandit_review_buhnici_video_unboxing_test

Acum, în 2016, dacă vrei să îți iei o cameră de acțiune nu poți să spui că nu mai ai opțiuni. De la 100 de lei până chiar la 3000 de lei. Poate chiar și mai sus de atât. E imposibil să nu găsești ceva care să îți satisfacă cerințele. Depinde acum cât de ridicate sunt ele.

Cele mai bune se numără pe degetele de la o mână e drept, însă plătești pentru ele o sumă deloc modică. GoPro Hero 5 l-am testat și ne-a plăcut. A venit momentul lui TomTom Bandit, o companie pe care deși o apreciez foarte mult pentru GPS-urile stabile și rezistente (cel pe care îl mai am, a suferit mai mult decât orice alt gadget, și încă merge), nu prea i-am văzut pe acest segment.

Bandit este prima cameră de acțiune de la ei pe care o testez, și observ la ea aceeași atenție la detalii și eficiență maximă în design. Nu ai nevoie de nici un cablu ca să încarci acumulatorul sau să descarci filmările. Doar un port USB. Atât. Ba se și încarcă și copiază fișierele în același timp.

E solidă, puțin mai grea decât media, bine construită, și foarte, foarte ușor de utilizat. Aplicația primește cinci buline albe, nu doar una, pentru cât de ușor este de înțeles și cât de inteligentă este. Nu ai nevoie nici de manualul de utilizare ca să o folosești. Nu se întâmplă prea des.

Calitatea imaginii lasă însă puțin de dorit. Nu este o cameră ieftină, și tocmai pentru a concura cu cei mari din domeniu are nevoie de un lucru: să poată filma 4K la 30 fps. Știe doar la 15. Cine știe, poate e vorba doar de un update de software. Sau nu. Vom vedea.

Update: O găsiți aici, aici, și aici.

Până atunci, review-ul complet îl găsiți mai jos. Dacă ți-a plăcut, share, like, și subscribe. Îți mulțumesc pentru că mă urmărești.

GALERIE IMAGINI TOMTOM BANDIT

GALERIE VIDEO TOMTOM BANDIT

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

 1. Foarte bun review-ul. Foarte cuprinzator. Ar fi foarte interesant de vazut un head to head intre urmatoarele action cameras: TomTom, GoPro Hero5 Black, Garmin Virb Ultra 30.

  Cum sta acest Bandit de la TomTom la softul de editare video fata de softul celor de la GoPro?
  Pe youtube sunt multe review-uri cu Garmin Virb Ultra 30 (unul din feature-urile interesante este faptul ca are senzori pt telemetrie care se pot suprapune direct peste filmare, are si TomTom asa ceva?)

  Cu respect,

  Alex Andrei

 2. Salutare! Am intrebare off topic. Am un Nexus 6p de care sunt multumit , dar ma bate gandul sa incerc un telefon nou. Dintre Oneplus 3T si Huawei mate 9 tu pe care l-ai alege? Lasand la o parte diferenta de pret…
  Multumesc anticipat!

 3. pe mine m-ai convins george, eu o comand, dar pretul nu este ok George pt Romania, si am sa te intreb pe tine de ce un astfel de produs comandat on line in Romania costa 18 mil. lei vechi, si de ce aici in Austria costa 162 de E? unde se duce George diferenta asta enorma de bani? Numai in salarii nu evident!
  Link-ul cu camera in Austria, astazi 06.12.2016, ……https://www.universal.at/external/universal-at?ArticleNo=780784&AffiliateID=geizhals&Name=797847_GHRabatt10_UE&WKZ=61&IWL=10&NUMSArt=90102010313070&NUMSArtPc=90102010313071&utm_source=geizhals&utm_medium=ppsm&utm_campaign=preissuchmaschinen&utm_content=feed_geizhals&BonusNumber=15102

  • Din câte văd acolo e o promoție, reducere de la prețul real de 369 Euro. De acord, există diferențe de preț nejustificate între produsele de afară, și aceleași produse aici. Din păcate corelația cu salariile e corectă, însă nu e vina producătorului global că angajatorii noștri oferă salarii mici.

 4. salut buhnici vreau si o parere despre 2 gadget-uri samsung galaxy a3 2016 si j5 care e ste mai bun si j5 2016 mar interesa vreau sa fac o alegere foarte bune multumesc

 5. Promotie sau nu pretul e f. scazut fata de Romania, Pe site aici e de mult acest pret, nu e vina producat. desigur ca banditii din Romania nu ofera salarii corespunzatoare!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.