Categorie: GADGET

VIDEO – Tintag, nu mă mai joc de-a v-ați ascunselea cu cheile mele

Tintag_Review_buhnici

Așa spune și Tintag, și pe bună dreptate. Ajungi să te joci de-a v-ați ascunselea cu cheile sau cu portofelul, de fiecare dată când ieși din casă. Chiar dacă ești foarte organizat. Eu am pățit-o, și nu doar o dată. Tintag promite o rezolvare la această problemă existențială, una destul de ieftină chiar.

Mi-a plăcut la el faptul că e foarte ușor de folosit și spre deosebire de alte produse de genul de pe piață, se încarcă wireless. Nu trebuie să ții minte să îi schimbi bateria la câteva luni. În plus, este un gadget românesc, conceput la Cluj, care a beneficiat de o campanie de succes pe Indiegogo.

Așadar, este mic, e ușor, dar cum funcționează? Simplu, se conectează prin Bluetooth 4.0 cu telefonul tău și ține minte ultima locație în momentul în care te-ai îndepărtat de el. Dacă nu mai este în raza telefonului îl poți declara pierdut și nu îl poate folosi nimeni. Totuși, poate fi recunoscut de un alt telefon ce are aplicația instalată și atunci, în mod discret, îți va trimite tot ție o notificare cu locația actuală.

Am spus că e destul de ieftin. Îl poți comanda de pe site-ul lor oficial, livrează desigur și în România și totalul cu tot cu taxe de transport este de 32 Euro. 29 Euro jucăria și 3 Euro taxele de transport. În total, 145 lei. Din câte văd poate fi plătit deocamdată doar cu PayPal însă nu văd un impediment în acest sens. E chiar mai sigur decât tranzacțiile bancare.

Tintag_pret

Așadar, tu ce părere ai despre acest gadget autohton? Crezi că ți-ar fi de ajutor?